Tat Studio

Studia tatuaży

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 43

Miśka - ocena (1) Polecam. Sterylnie, profesjonalnie, sympatycznie Miśka Ania - ocena (1) Mega serdecznie polecam, jestem klientem od prawie 20 lat Ania Mariusz - ocena (1) Od 21 lat jestem ich klientem. Dagmara, Jarek i ich ekipa sterylnie w 100%... Mariusz
Ela tvN - opinia (1) Mega studio :) i obsługa i atmosfera rewelka ;) Od mojego pierwszego... Ela tvN Wojtek - opinia (1) Najlepsze studio w Trójmieście, obsługa na najwyższym poziomie, super atmosfera Wojtek masakra i żenada (1) brak mi słów- podejscie do klienta pozostawia conajmniej duuuuuużo do... Marek Najlepsze studio w mieście. (1) Polecam serdecznie. Korzystałam wielokrotnie, higiena, pełen profesjonalizm,... Marta The best (1) Polecam Jacka, cały rękaw i łyda z****iście, masa szczegółów wykonana z... Alan super! (1) Robiłam u Jacka już 3 tatuaże i nie zmieniłabym go na innego tatuażystę!... Długowłosa Najlepsze studio tatuażu (1) Jeśli się dziargać to tylko u nich,super atmosfera,profesjonalizm wszystkich... Adamek Do Anety (1) Ciężko mi uwierzyć w komentarz zamieszczony poniżej. Znam to studio od... Adalena Aneta - opinia (1) Jestem bardzo niezadowolona.We wrześniu na swoje urodziny,wymarzyłam sobie... Aneta POLECAM!!! (1) Profesionalna obsługa, bardzo miła obsługa. Jednym słowem super studio.... Wojtek najlepsze studio tatuazu w Europie (1) robiłam tatuaz dwa razy ,za każdym razem u dagmary i polecam serdecznie. Wzóz... Kasia TAT STUDIO (1) Co tu gadać jak tatuaż tylko u Nich........i jeszcze jedno, klimat w studiu... Tomek braniewo - opinia (1) serdecznie polecam to studio!!! podejscie do klienta, fachowosc, talent,... braniewo profesjonalnie i idealnie (1) Bardzo profesjonalny stosunek do klienta: wysoka kultura, higieniczne... Dee :) (1) Tatuuję się od wielu lat, od zawsze w tym samym studio, niezmiennie... Zuza_Gd masówka (1) niestety dla pani Dagmary i pani Jareczka poświęcić 5min na rozmowe o... Jarek S. Najsympatyczniejsi, najbardziej pomocni, niesamowici ARTYŚCI! (1) Byłem na dwóch tatuażach, z czego jeden cover. POLECAM Z CAŁEGO SERCA.... Artur