Przepięknie (1) Byłam wczoraj na Pięknej i Bestii, wszystko było cudownie wykonane.Widać było... widz wszechstronny gatunkowo (1) Teatr Miejski w Gdyni zawsze oceniałem pozytywnie, zarówno za kadencji p.... eMeS TRGEDIA (1) Wybrałam się na "Monologi..".Wydaje mi się,że sztuka była udana."Wydaje mi... Magda
! (1) Chociaż jeszcze nic nie zagrali prócz "Złotych Musicali" Strasznie im... k. mia - opinia (1) Teatr bardzo zyskał za dyrektora Jacka Bunscha,jako widz mam nadzieję,że... mia Scena Letnia. (1) Byłam.Było świetnie.W tym roku planuję obejrzeć Zorbę.Już się cieszę na dobrą... Dorota byłam i będę wracać tam co roku (1) byłam parę razy na różnych projektach SCENY LETNIEJ, najpierw z mężem, a... trójmieszczka Piękna i Bestia (1) Dzisiaj byłam na musicalu"Piękna i Bestia" i chcę powiedzieć wszystkim tym,... Magdalena wybrzeze zalala woda nicosci (1) zobaczyc w gdanskim teatrze wyjatkowa sztuke-och....lada... haiki Za mało ambitny (1) repertuar pozostawia wiele do życzenia - niestety, obecnie prawie każda... eMeS Melisa (1) W niedziele dn 3.02.2008 byłam na koncercie Przemka Dyakowskiego ,ktory... marta jesteście niesamowici!!!!!!!!! (1) witam! uważam 9 i nie tylko ja) że to co robicie to jest cos... Wioleta Skarga (1) W dniu wczorajszym w ostatniej chwili zdecydowałam z koleżanką, że pójdziemy... Monika A - opinia (1) Po remoncie widownia prezentuje się zauważalnie przyjemniej dla oka, ale same... A z teatru wieje PRLem (1) byłam w lipcu na przedstawieniu ( po dwudziestoletniej nieobecności w tym... kasiula Scena Letnia - brzmi zachecajaco! (1) Niestety nie zdarzylo mi sie miec przyjemnosci obejrzenia jakiegokolwiek... konrad "Świetlny trans" (1) Mimo niepewnej pogody udałam się 27 maja na WIECZÓR TEATRALNY. Jestem pod... Kasia Co z paleniem papierosów. (1) Można pomyśleć, idziemy do lasu na koncert, powietrze, muzyka. Może warto... Długi Alegria ! (1) Trzeba pielęgnowac takie miejsca jak Teatr Miniatura o to! Pardal Abada