Wojtek - ocena (1) 18 kwietnia 2026 r mieliśmy zaszczyt i honor być goszczonym przez Mr Williama... Wojtek Alicja - ocena (1) Byłam ostatnio na przedstawieniu Quo Vadis i na prawdę to jak aktorzy zagrali... Alicja Brak szacunku do widza - ocena (1) Dramat. Nasze bilety zostały sprzedane przed naszym wejściem. Jechaliśmy... Brak szacunku do widza
Metodyx - ocena (1) Zawsze dobrze ze smakiem. Prawdziwa uczta muzyczna. Metodyx Tina - ocena (1) Najlepsze spektakle tylko w teatrze Not , nigdy się nie zawiodłam tam... Tina Stan - ocena (1) To nie jest teatr! Poszedłem na "spektakl", który z tytułu należy do kanonu... Stan jakub - ocena (1) najwspanialszy teatr w Polsce z cudowną ekipą. jakub Kasztan Pietrucha - ocena (1) Najlepszy teatr w jkaim byłam, rodzinna atmosfera Kasztan Pietrucha Zbigniew C. - ocena (1) Mimo, ze budynek ma juz swoje lata świetności za sobą, to uwazam, ze takie... Zbigniew C. Sylwia - ocena (1) Witam , chcialabym z Panstewm podzielic opinia z wczorajszego przedstawienia... Sylwia Kamila - ocena (1) Wspaniałe miejsce pełne ciepła i pasji ️ Kamila Beata Olińska - ocena (1) Właśnie wróciłam z Teatru Wybrzeże - spektakl "Koło Bożej Sprawy". Myślałam,... Beata Olińska Paulina - ocena (1) Miałam przyjemność być na spektaklu wraz z narzeczonym w tym teatrze.... Paulina Hanna Potiekhina - ocena (1) Byłam na przedstawieniu z mężem, wszystko mi się bardzo podobało, chciałam... Hanna Potiekhina Miłosz - ocena (1) Pisząc opinię, mam na myśli wszystkie lata spędzone w Maybe od roku 1999.... Miłosz Katarzyna Kryża - ocena (1) Bardzo miłe przyjazne miejsce, życiowe przedstawienie, wspaniali artyści... Katarzyna Kryża Hanna - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe oceny za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Hanna Ryś - ocena (1) Było super! -- Mówi zerówkowicz Ryś Ryś Lala - ocena (1) Piękny teatr po remoncie, genialna obsada, ambitny repertuar Lala Dagny - ocena (1) Mały teatr, wielkie wrażenia. Bliskość sceny i aktorów sprawia, że spektakl... Dagny