Iwona - ocena (1) Cudowni aktorzy, fenomenalne dzieci i młodzież grające w spektaklach. Obsługa... Iwona Nowy stały widz. - ocena (1) Byłem z rodziną na "Pierwszej zimie Sopelka" w starej lokalizacji a w nowej... Nowy stały widz. Aneta - ocena (1) Obowiązkowy punkt na mapie Gdańska! Cudowne miejsce stworzone przez ambitnych... Aneta
Iwona - ocena (1) Superaśnie spojrzenie na teatr .Forma przedstawienia widowni w różnym wieku... Iwona Reset Rez A.Gryszkówna - ocena (1) spektakl Reset Stara Apteka -ciekawa sztuka, mala scena ale momentami... Reset Rez A.Gryszkówna Jarosław - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem 100% usatysfakcjonowany. Byłem... Jarosław Piotr - opinia (1) Super atmosfera i miło spędzony czas , napewno wrócimy Piotr Arek - opinia (1) Rewelacyjna sala i wspaniały repertuar! Arek Mirosława - opinia (1) Wszyscy się uśmialiśmy, nie tylko dzieci. Na pewno będziemy wracać. Mirosława Kamil - opinia (1) Świetny Teatr dramatyczny! Moim zdaniem jakością i różnością repertuaru... Kamil Ania - opinia (1) Niesamowite, bezpłatne spektakle na ulicy Długiej! Ania Kris - opinia (1) Nie oceniam repertuaru bo pewnie każdy znajdzie coś dla siebie ale komfort... Kris Aleksandra - opinia (1) 24.08.2022 - Kabaret Hrabi - mistrzostwo. Niestety sala NOT tragiczna, przy... Aleksandra Jakub - opinia (1) Spektakl wyśmienity, ale ciasne siedzenia wszystko zepsuły. Nie była to moja... Jakub Bartosz - opinia (1) Cudowne miejsce, wspaniały repertuar, cudowni aktorzy Bartosz Alina - opinia (1) "1" za rażący brak odpowiedzialności organizatorów w czasie pandemii i... Alina Iwona - opinia (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem :) Piękne przedstawienie :) Brawooo :) Iwona Aga - opinia (1) Razem z córkami byłyśmy 28 października na spektaklu Co Ty Powiesz w Teatrze... Aga Justyna - opinia (1) Bilety zakupione na spektakl który się nie odbył z powodu pandemii(listopad... Justyna Kuma - opinia (1) Bardzo mi się podobało, polecam, wnętrze klimatyczne, sztuka ekstra. Kuma