UPC To jakas pomyłka!!! (4) własnie skonczyła mi sie umowa z nimi...ufffff.REZYGNUJE,To... ODYNEK z Gdańska PISAŁAM OSTATNIO CO MYSLE KTOS USUNOŁ MOJA WYPOWIEDZ (1) chce rozwiazac umowe a oni mi na to ze nie MOGE!!!! i mimo to ze sie... JA! Oddałam modem, po czym wytoczono mi sprawę o jego zwrot (1) Tyle, że już zdążyłam się przeprowadzić. Nie otrzymałam zawiadomienia o... RudaZolza
Multimedia do bani! (2) Powiem krótko.. nie polecam! Co za bezsens.. płatność za przyszły miesiąc za... nerw Szukam klientów naciągniętych przez Multimedia do wniesienia pozwu zbiorowego (1) Wraz z mężem chcemy wnieść wniosek do sądu przeciw Multimedia. Zostaliśmy... Agnieszka Co do .. (1) Internet w UPC jest dobry do momentu, gdy wszystko działa. Kontakt... Michał .. (1) zastanawiałem się czy w ofercie są jakieś kanały radiowe ale z tego co widzę... ryszard zero informacji (1) Internet mam od roku i nigdy się nie zawiesza oraz prędkość jest taka, jaka... ada Jak ktoś jest (1) kretynem to kazda usługa będzie źle działać. Ja mam upc juz wiele lat, moja... cloud_strife ciągłe problemy (1) Płace co miesiąc ok. 100 zł i średnio 2 razy w tygodniu nie mogę odbierać... kasia totalna żenada (5) place za internet 25mb , moj maxymalny przesył jest 2mb, dzwonie do nich od... seba ODRADZAM (1) niepoważna firma, połączenia mi zrywa co chwilę, nawet jak podłącze kabel to... niezadowolona Mania - opinia (1) co prawda już na Pogodnym nie mieszkam, ale jak mieszkałam,to byłam bardzo... Mania Beznadzieja i zacofanie (1) Prawie wszystkie liczace sie kablowki maja w juz w ofercie tv cyfrowa a w tej... tomek skandal (1) oferta to peryferyjne programy, o bardzo słabej jakości, skandalem jest brak... Maria Monopolista ! (1) Drobna niedopłata,której nie byłem świadomy,spowodowała odłączenie dostępu do... Marek Paciorkiewicz TTK w epoce kamienia łupanego? (1) Żeby w dzisiejszych czasach nie mieć strony internetowej i to dostawca... JArek Raczej nei polecam (1) Teoretycznie mam 10 Mbit, ale wpraktyce to nigdy tyle nie uzyskuje. A po za... Krysia omijajcie szerokim łukiem totalny syf (2) podpisałem z nimi umowę na rok w którą wskład wchodził internet 20mb telefon... Piotr NIE POLECAM (1) Ciągłe awarie internetu, przyczyny zwalane na klienta zero chęci rozwiązania... kasia