sp2bjm - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń! sp2bjm też oszukana (2) 5 października podłączyli mi trelewizję cyfrową, zdziwnie moje było wielkie... BEATA SZ. Gorzej niż źle! (1) Myślałem, że te opinie są przesadzone, ale sam się przekonałem. W umowie mam... Alek
SKANDAL!! (1) Od Soboty jest jakas awaria. Nie mozna dodzwonic sie do firmy. Albo nie ma... OSKAR Jakość i naprawa usterek (2) Posiadam kablówkę, którą obsługuje firma Multimedia. Miejscowość to Osiedle... Zbigniew Milewski niezadowolona - opinia (1) Jestem oburzona wyliczeniem opłat za korzystanie z usług telekomunikacyjnych... niezadowolona oszukany (1) mam zapłacone wszystkie faktury a multimedia kieruje sprawe do firmy... marekn34 mam od roku (1) Korzystam z usług tej firmy od roku na ul. Wejhera i nie mam absolutnie... Zadowolony OSZUŚĆI !!! (1) Multimedia to najbardziej lichwiarska firma jaką znam !!!! . w listopadzie... Magdalena nie dzialaja.... (1) Nie dzialaja pewne funkcje w tv cyfrowej , po dlugim oczekiwaniu na... mrowka Czy macie neta (1) Mam pytanie Macie może neta na ulicy powstańców Wlkp wiem że prowadzone... sir Gdzie??????????????????? (2) Podpisałem w kwietniu 2010r umowę telefonicznie i do dnia dzisiejszego nie... 884455 Nowy Dwór Gdański ... (2) Narzędziem mojej pracy jest internet ,z powodu ciągłych awari (modem... cz45 kuriozum (1) Chciiałem skorzystać z usług Vectry, ale od mało sympatycznej pani na... jacek Zle informacje na stronie internetowej (1) Wchodze na strone nternetowa, wpisuje adres wychodzi ze usluga (internet)... Wiki PARANOJA!!!!!!!!!!!! (1) Miałam satre juz dawno ..... wyjechalam na kilka miesiecy i po powrocie... Gosia Wielka nieuczciwość (2) Zrezygnowałem z urządzeń dostępowych do internetu już w sierpniu, i płaciłem... Mariusz internet się wyłącza (2) Jestem już klientką multimedii od 2 lat, problemów nie było do czasu... gdy... eve Marzena - opinia (2) Jestem osobą sumienną, dla której priorytetem jest terminowe opłacanie... Marzena Beznadziejna jakość usłgi telefonicznej (1) Telefon działa beznadziejnie ,poczta głosowa włącza się w dowolnym momencie... E .Pinkiewicz