omijajcie szerokim łukiem totalny syf (2) podpisałem z nimi umowę na rok w którą wskład wchodził internet 20mb telefon... Piotr NIE POLECAM (1) Ciągłe awarie internetu, przyczyny zwalane na klienta zero chęci rozwiązania... kasia Jeszcze nienabity w butelkę (2) Za kilka miesięcy kończy mi się 2-letnia umowa na tv (pakiet komfort),... Wojtek
UPC - uwaga na promocje ! (3) Kolokwialnie mówiąc - robią w ciula! Promocja 3 w jednym , czyli tv,... dana wtf ? (3) jestem klientem upc od 3 lat i nie było miesiąca bez problemów z internetem,... Łukasz Rafał - opinia (1) Byłem klientem wiele lat - multipakiet internet, telefon, telewizja cyfrowa,... Rafał Ela - opinia (1) wypowiedzenie umowy to szczególne utrudnienie, trzeba samemu iść do punktu... Ela (...) PARTACZE (1) Witam wszystkich. Internet z MULTIMEDIA mam juz kilka lat ale niestety brak... Krystian Poprawili sie (1) TTK na przestrzeni ostaniego roku bardzo sie poprawila. Podniesli trche cene,... Piotr wkur - opinia (2) Dziadostwo jakich mało! Wyłanczają,a potem nie potrafia włączyc. Ignorancja... wkur jest was raptem kilkanascie stron... (1) jest was raptem kilkanascie stron niezadowolonych klientow... zadowolony... bas sp2bjm - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń! sp2bjm też oszukana (2) 5 października podłączyli mi trelewizję cyfrową, zdziwnie moje było wielkie... BEATA SZ. Gorzej niż źle! (1) Myślałem, że te opinie są przesadzone, ale sam się przekonałem. W umowie mam... Alek SKANDAL!! (1) Od Soboty jest jakas awaria. Nie mozna dodzwonic sie do firmy. Albo nie ma... OSKAR Jakość i naprawa usterek (2) Posiadam kablówkę, którą obsługuje firma Multimedia. Miejscowość to Osiedle... Zbigniew Milewski niezadowolona - opinia (1) Jestem oburzona wyliczeniem opłat za korzystanie z usług telekomunikacyjnych... niezadowolona oszukany (1) mam zapłacone wszystkie faktury a multimedia kieruje sprawe do firmy... marekn34 mam od roku (1) Korzystam z usług tej firmy od roku na ul. Wejhera i nie mam absolutnie... Zadowolony OSZUŚĆI !!! (1) Multimedia to najbardziej lichwiarska firma jaką znam !!!! . w listopadzie... Magdalena