Koszmar !!! ignorancja klienta i bałagan (5) Chętnie dałbym tej 'firmie' 'minus10' we wszystkich kategoriach. Obsługa... Tomek Sposoby obsługi petenta w Multimedii w Kaliszu - może w Gdyni (1) Po raz kolejny - juz 6 od ropku awaria. Jak nie kablówka to teraz telefon.... Jerzy Chwał TRAGEDIA (1) NIE POLECAM TEJ FIRMY , CZĘSTE AWARIE, NIE MOGĘ DOPROSIĆ SIE O NAPRAWĘ,... AHNIESZKA D
straszna obsługa !!!! (1) nie można z nikim porozmawiać ! masz nr lini wpisujesz nr klienta i to co... Felek KPINA Z LUDZI (1) jaja sobie robicie zglaszm awarie tel. W czwartek a wy serwis wysylacie na... Z DZISLAW brak odpowiedzi na uwagi o montażu (1) w miesiącu kwietniu prosiłem o odpowiedż na ntemat montażu ponownego po... Andrzej Budzikowski Gdynia Totalna porażka (1) upc - pod każdym względem porażka! obsługa klienta niedoszłego i obecnego po... Dawid NieLubieIch.pl - wyciek danych z serwerów Multimedii! (1) Dane osobowe wszystkich klientów były dostępne dla osób postronnych!... NieLubieIch.pl TOTALNA KATASTROFA (2) NIE MOZNA SIE DODZWONIC,SAMI TEŻ NIE ODDZWANIAJĄ MIMO IZ OBIECUJĄ, 3 RAZY... ŁUKASZ NIe polecam - unikajcie Multimedia jak ognia (1) Nie polecam nikomu! Zgadzam sie z Marzena - tez dostawalam faktury po... ala Nie polecam - nieuczciwosc straszna!!! (1) Ale widzac po opiniach widze dlaczego - nie potrafia uczciwie dostarczyc... ala INTERNET TO MASAKRA (1) Od trzech lat mam internet z UPC .Od roku mam łącze 25 MB , niestety jak mam... mika Porażka (1) Tyle tego jest że niewiem od czego zacząć.Jestem uzytkownikiem od 10 lat ale... Artur Nie polecam. (1) Bardzo awaryjne i nie wydajne łącze. Długi czas reakcji od zgłoszenia do... Jacekg Byłem ich klientem tylko 3 dni i PORAŻKA (2) Byłem ich klientem tylko 3 dni i PORAŻKA Są nastawieni na wyrwanie klientowi... Danuta Problem Z Dekoderem (1) Witam od wczoraj mam UPC. Telewizje cyfrowa standart + internet 25 mb.... zredlowa cyrk na kolkach (2) nie bierzcie uslug kurierskich upc bo 48 godzin przedluza sie do 6 dni i... sergiusz jaszke lacznosc (1) brak lacznosci telefonicznej z oddzialem w gdansku. Na fakturze sa podane... wojciech myszko masakra (1) ta firma lecxi sobie w kulki dzonic i glaszac awarie po tygodniu uzytkowania... misia Niekompetencja nie ma granic (3) Korzystam z usług pakietowych od ponad roku. Wciaz monituje, iż rachunki sa... irena