Byłem ich klientem tylko 3 dni i PORAŻKA (2) Byłem ich klientem tylko 3 dni i PORAŻKA Są nastawieni na wyrwanie klientowi... Danuta Problem Z Dekoderem (1) Witam od wczoraj mam UPC. Telewizje cyfrowa standart + internet 25 mb.... zredlowa cyrk na kolkach (2) nie bierzcie uslug kurierskich upc bo 48 godzin przedluza sie do 6 dni i... sergiusz jaszke
lacznosc (1) brak lacznosci telefonicznej z oddzialem w gdansku. Na fakturze sa podane... wojciech myszko masakra (1) ta firma lecxi sobie w kulki dzonic i glaszac awarie po tygodniu uzytkowania... misia Niekompetencja nie ma granic (3) Korzystam z usług pakietowych od ponad roku. Wciaz monituje, iż rachunki sa... irena Kuba B. - opinia (1) Kwestia taka: mam 15Mbit/s - od września do połowy stycznia, czyli przez 4.5... Kuba B. Tragedia (1) Kompletny brak zainteresowania klientem! Nikt nie potrafi/nie chce... M. cyfrówka (2) Jakość telewizji cyfrowej zupełnie nie spełniła moich oczekiwań. Obraz na... Ewa Oleszczuk NIE POLECAM SAME PROBLEMY, TA FIRMA STRASZY KOMORNIKIEM I... (1) PEŁNE ROZCZAROWANIE, OBSŁUGA NIEMIŁA INTERNET PRAKTYCZNE NIE DZIAŁA , MAM... JOLA Quo Vadis UPC Plska ??? (1) Dekodery do cyfrówki (philipsHD) lubia sie zawieszac w najmniej odpowiednim... Janek z Żabianki nie jest aż tak żle.... (1) ...a mogłoby być lepiej, gdyby ceny były trochę niższe.Korzystam z trzech... agata na Ujeścisku działa idealnie (1) mam internet ponad pół roku. w tym czasie miałem jeden problem, który dało... AdamC hmmm (1) awaria z winy operatora dla konserwatora to nie lada wyzwanie..od miesiaca... gosia dotyczy odwieszenia usugi tv (2) Robią sobie kpiny zklienta.Usługa powinna zostać odwieszona 1.12.09.Po... adam PORAŻKA (1) obsługa klienta do bani = tyle w temacie agggggaaaaa Nie polecam tej firmy. (2) Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Jak przyjdzie do Was przedstawiciel... Jacuś Tragedia... (1) mam od nich tv cyfrową i zwykłą. TV cyfrowa: bardzo często - braki sygnału,... sati Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Od 4 dni technicy przychodza podłaczyc telewizje!!!(mieli odłaczyc... wiolka TRAGEDIA (1) NET CIAGLE SIE WIESZA!! MASAKRA!! NIE POLECAM!! CIAGLE PROBLEMY TECHNICZNE! SOWA