Tragedia (3) Ofertę mają dobrą. Szybki internet, ceny przystępne, ale jeśli chodzi o... Soo nie do konca dobre (2) mam internet ponad 4 lata. Jakosc lepsza niz dobra, jednak po 'przerwanu'... lukasz PORAŻKA (1) Jestem długoletnia klientką Operatora Multimedia -dawniej SZEL-SAT. Nie mogę... Jolka
TV CORAZ MNIEJ I GORZEJ (1) Rozumiem że w dobie kryzysu potrzebne sa ciecia kosztow, ale zeby utrzymac i... msp jakie propozycje zamiast multimedii (2) Chciałbym zrezygnować z usług Mulimedii , ale niestety sa one monopolistą na... KK klient opinia (2) Ten TIWIS to kompletne zero,dwa dni siedze i czekam na przyjazd "technika"... klient ... (1) Zamowilem u nich tv na trzy miesiace 3 pakiety mialy byc gratis napisalismy... robo były klient (2) Po rozwiązaniu umowy z Ich winy - nadal naliczają opłaty zamiast zwrócić... Były klient NIGDY WIĘCEJ STREAM !! (1) Dziś kończy mi się umowa ze Stream, chciałem zrezygnować. Okazało się ze... Pz Totalna kpina - dno - ignorancja do klienta ! (1) Jestem w tej firmie już więcej niż 5 lat bo byłem u nich jak się nazywała... Jon Nie.... (2) Jestem klientką MP od prawie dwóch lat - niedługo kończy się umowa i to chyba... Aleksandra JUREK - opinia (1) od 28.08 2011 r namówiono mnie na usługi \multimedia. pl. Zachęciły mnie... JUREK Totalne niezadowolenie! (1) Wysokie ceny usług. Kiepska obsługa klienta. Musisz uzbroić się w cierpliwość... Roman Gdy mam korzystać z internetu przez Stream mam myśli samobójcze. (1) TRAGEDIA - jakakolwiek awaria, 3 dni bez internetu. Na infolinię dodzwonić... niezadowolony jak cholera Damian - opinia (1) Kiepski dostawca internetu, oprogramowanie dekodera to jakiś żart, internet... Damian Stabilnie - ale niezgodnie z deklaracjami (1) Sprzedają pakiety internet do 25Mbit - to chwalebne, szczególnie jeśli wziąć... Maciej (...) (2) (...) Mamy od nich internet i telewizję. Umowa na tv została podpisana na... Iwona Zenada! (1) Jestem klientka od ok.6 lat.Juz dwa razy zrobili mnie w .... Na poczatku... Gdynianka słabo (1) Mam tiwisa raptem od 3 m-cy i póki co nie miałam kłopotów z brakiem sygnału i... ju Nie polecam usługi internetowej!!!! (3) Ciągłe awarie internetu,strony wgrywające się w strasznie wonlym tempie nawet... cez