Niekompetentnie (2) Do naprawy oddałem wieże z niesprawnym CD - do wymiany laser . Po kilku... L. solidnie i profesjonalnie (2) Właściciel sklepu ANTENA oraz Pracownicy służą fachową pomocą oraz doradztwem... Marcin z Gdyni Profesjonalista! (1) Witam. Dzisiaj był u mnie Pan, gdyż miałem problem z odbiorem Tv "N". Od razu... Jarek
Polecam (1) Szczerze polecam. Pan komunikatywny i punktualny. rouge ZAINTERESOWANIE KLIENTEM JEST TYLKO DO CZASU GDY ZAPLACISZ (2) sprzedali mi plazme, antene + osprzet.od poczatku dzialalo wadliwie. Na moja... DD Pełen profesjonalizm!!! (1) Usługa wykonana w tym samym dniu od wykonania zamówienia!!! Pan Marek działa... Asia typowy monopolista (2) Wystarczy poczytać stronę firmową,gdzie same nakazy,zakazy i... jerzyzaj Naziemna Telewizja Cyfrowa dobór anteny (1) Panowie ze sklepu znakomicie pomogli mi dobrać antenę do naziemnej telewizji... Grzegorz Szczerze polecam! (1) Dolączam sie do wszystkich pozostałych opinii. Szybko, bezproblemowo,... Artur Cedry Wielkie sprawnie (1) konkretnie i szybko!:) mrD Montaż Anteny (1) Montaż i wykonanie instalacji profesjonalnie, sam sprzęt do montażu pewnie... Mariusz CYFRA+ Super! (1) Od zawsze wszystko załatwiam w Antenie w sprawach związanych z Cyfrą+. W... Maciejos KLENT - opinia (2) Obsługa fatalna,serwis fatalny.Panowie nie znający oferty Cyfry +,nie... KLENT SUPER Wykonanie instalacji antenowej (1) Firma godna polecenia do wykoanania jakiejkolwiek instalacji antenowej, co... Kowalczyk polecam (1) pełna profeska, facet wie co robi, a mało tego nie wykona tylko tego co... Waldemar Szulc Profesjonalnie i szybko (1) Profesjonalnie i szybko podpisana umowa oraz profesjonalny montaż anteny. Hans Rewelacyjny serwis!!! (1) Profesjonalny kontakt i obsługa. Pomimo problemów z centralą Telewizji N bez... Wymagający klient Instalacja DVB-T (1) Miałem przyjemność odwiedzić sklep Antena, podczas mojej wizyty zostałem na... Marzena Król Bardzo dobry serwis. Polecam. (1) Profesjonalne , miło i szybko. Zamontowana " n" telewizja działa bez... Gdansk Maćkowy Niestety nie polecam (...) (1) a to dlatego, że pomimo iż część rzeczy jest w przystępnej cenie (te z... inż.