Montaż satelity (1) Może pan Sebastian nie jest najtańszy ale za to jakość wykonania usługi jest... Marek antena naziemna + tv sat (1) gorąco polecam,100% fachowość + profesjonalizm z najwyższej półki grzegorz k Nc+ (1) 100% Profesjonalizmu. Pomysłowość w przypadku rozwiązania mojego problemu z... Grzegorz P
Montaż anteny oraz ustawienie i podłączanie multiroom NC+ (2) W punkcie można załatwić kompleksowo pełen pakiet usług, mają różnych... Anna Senderska Świetnie :D (1) Naprawde bardzo profesjonalnie :) jeszcze nie spotkalam sie z tak fachowa... Kinga super (1) Jestem bardzo zadowolony z jakosci uslug jak i jakosci produktow oferowanych... ketna90 wymiana dekodera (1) Musiałem wymienić dekoder (uszkodził się). Cały proces wymiany zajął może 5... Grzegorz Profi (1) Polecam punkt. Mój problem rozwiązano w 100% - bez łaski, bez zapłaty - życie... jaca Tragedia!!!! (1) Miałam Vectre przez rok, gorszej telewizji nie miałam, wieczne usterki,brak... Wiola Marek - opinia (2) W BOK-u Vectry przy Strzelców Karpackich pracownicy są tam za karę. Od... Marek super (1) Jestem bardzo zadowolona . Szybko, konkretnie i tanio :) Magda 100% Profesjonalizm. (1) Zadzwoniłem do Pana rano a po południu miałem już ustawiona antenę sat.... Zbyszek Szybka , profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność skorzystania i obsługi oraz montażu kompletnego zestawu na... Andrzej Janiszewski 5dni w 20 minut... (1) Polecam gorąco! Obsługa świetna i profesjonalna, super (!!!) podejście do... dave1202 zdesperowana, która wyjadła ptasie mleczko - opinia (1) Bardzo polecam salon, obsługa bardzo miła i pomocna, Pan rozwiązał mój... zdesperowana, która wyjadła ptas Nikomu absolutnie NIE POLECAM Centrum Serwisowego Zaspa (1) Firma świadcząca usługi naprawy oraz serwisu telewizji nie wywiązuje się z... kasilia J_Leon - opinia (1) Dla mnie pełen profesjonalizm obsługa telefoniczna przez pana - pełen... J_Leon Świetny fachowiec (1) Bardzo pomocny, sympatyczny, i przede wszystkim zna się na swojej robocie.... Kasia NIe szanujesz swojego czasu, skorzystaj z usług TIVISAT (1) pierwsza usługa wykonana poprawnie ( satelita+naziemna), na drugą (podział... Oskar Szczerze polecam. (1) Bardzo dobry kontakt i szybka obsługa. Zadzwoniłem w sobotę ponieważ miałem... Marcin