tylko nie vectra (2) ludzie nie podpisujcie umowy z firmą vectra -brak sygnału telewizyjnego co... betii 8 lat zachwycającej usługi (1) Zawsze na czas, dobrze zrobione i z uśmiechem na twarzy. POLECAM. CST Świetnie! (1) Rzeczowi ludzie, profesjonalna obsługa i chyba najtańsze ceny w Trójmieście,... Marek Chełm
Nie polecam (1) Naprawa oddanego do naprawy TV trwała ponad 2 miesiące , kontakt telefoniczny... pierwszy i ostatni Profesionalista -Instalator!!! POLECAM :-) (1) Pierwszy instalator którego wiedza i doświadczenie jest niesamowite.... M_ALEX Polecam wszystkim (1) Doświadczyłem błyskawicznej i rzetelnej obsługi, fachowiec wszechstronny, z... Medyk Polecam (1) Polecam Maciej usługa (1) sto procent pozytyw polecam firma godna zaufania termin realizacji bardzo... Joanna Polecam (1) Zawsze szybko i sprawnie. Menia nemo - opinia (1) Naprawa wykonana szybko, sprawnie i w bardzo przystępnej cenie.fachowa... nemo Antena (1) Super, dziękuję bardzo i polecam innym, pozdrawiam marszelowna Niestety nie pojawili sie na mozntaz! (1) Niestety pierwsza i jakze negatywna opinia. Bylem umowiony na spotkanie... Paweł D pełen profesjonalizm (1) bardzo dobry kontakt,sprawa załatwiona bardzo profesjonalnie.Pan Marek wie co... wise wyszukanie sygnału N (1) antenę i okablowanie zamontowałem sam, potrzebowałem "tylko" sygnału.... bart Strata czasu (2) Nie dosyć, że wiecznie mają zamknięte i wywieszają kartkę "Zaraz wracam", to... mieszkaniec okolicy Ocena (1) Od początku istnienia n korzystam z tego serwisu i jestem bardzo zadowolony... Stanwi JAREK - opinia (1) Polecam Pana Marka. Szybko, skutecznie i do tego z gwarancją ustawienia... JAREK Nadgorliwość (1) Wystawiłbym same szóstki. W punkcie czysto, pani która mnie obsługiwała była... Zniesmaczony Niekompetentnie (2) Do naprawy oddałem wieże z niesprawnym CD - do wymiany laser . Po kilku... L. solidnie i profesjonalnie (2) Właściciel sklepu ANTENA oraz Pracownicy służą fachową pomocą oraz doradztwem... Marcin z Gdyni