Nie polecam !!!!! (1) Pan antenę zamontował, skasowal dość pokazna sumę nie dając żadnego... oszukana Podziękowania (1) Witam, chciałem bardzo podziękować firmie TIVISAT za profesjonalny montaż... Tomasz Klim tylko nie vectra (2) ludzie nie podpisujcie umowy z firmą vectra -brak sygnału telewizyjnego co... betii
8 lat zachwycającej usługi (1) Zawsze na czas, dobrze zrobione i z uśmiechem na twarzy. POLECAM. CST Świetnie! (1) Rzeczowi ludzie, profesjonalna obsługa i chyba najtańsze ceny w Trójmieście,... Marek Chełm Nie polecam (1) Naprawa oddanego do naprawy TV trwała ponad 2 miesiące , kontakt telefoniczny... pierwszy i ostatni Profesionalista -Instalator!!! POLECAM :-) (1) Pierwszy instalator którego wiedza i doświadczenie jest niesamowite.... M_ALEX Polecam wszystkim (1) Doświadczyłem błyskawicznej i rzetelnej obsługi, fachowiec wszechstronny, z... Medyk Polecam (1) Polecam Maciej usługa (1) sto procent pozytyw polecam firma godna zaufania termin realizacji bardzo... Joanna Polecam (1) Zawsze szybko i sprawnie. Menia nemo - opinia (1) Naprawa wykonana szybko, sprawnie i w bardzo przystępnej cenie.fachowa... nemo Antena (1) Super, dziękuję bardzo i polecam innym, pozdrawiam marszelowna Niestety nie pojawili sie na mozntaz! (1) Niestety pierwsza i jakze negatywna opinia. Bylem umowiony na spotkanie... Paweł D pełen profesjonalizm (1) bardzo dobry kontakt,sprawa załatwiona bardzo profesjonalnie.Pan Marek wie co... wise wyszukanie sygnału N (1) antenę i okablowanie zamontowałem sam, potrzebowałem "tylko" sygnału.... bart Strata czasu (2) Nie dosyć, że wiecznie mają zamknięte i wywieszają kartkę "Zaraz wracam", to... mieszkaniec okolicy Ocena (1) Od początku istnienia n korzystam z tego serwisu i jestem bardzo zadowolony... Stanwi JAREK - opinia (1) Polecam Pana Marka. Szybko, skutecznie i do tego z gwarancją ustawienia... JAREK Nadgorliwość (1) Wystawiłbym same szóstki. W punkcie czysto, pani która mnie obsługiwała była... Zniesmaczony