vectra to tragedia (1) bardzo słaba jakość sygnału internetowego,bardzo częste przerwy w internecie... jan jasinski Została zabrana nam ostatnia stacja niemiecka. (1) Gdy zacząłem korzystać z usług VECTRY miałem dwie stacje niemieckie. Teraz... p-tucholski TRAGEDIA (1) Jak najdalej od Vectry - jakość obsługi poniżej krytyki, nierzetelni, liczba... Paulina
Najgorszy operator internetowy na polskim rynku to Vectra (1) i nic dodać wiecej zenon Marnowanie czasu i pieniędzy (2) Średnio 3-4 razy dziennie następują przerwy w dopływie internetu. "fachowcy"... Jakub sprawnie i fachowo (1) Dziękuję za sprawne i fachowe podejście do tematu instalacji. Nawet w trakcie... luk Ula - opinia (2) A ja jestem zadowolona z tej telewizji.Kanały ułożone tematycznie,duży... Ula Pełen profesjonalizm dla ludzi na poziomie..! (2) Moim zdaniem jakość usług jest pierwszorzędna, po prostu pełen profesjonalizm... Michał Okropni sprzedawcy (1) Jestem klientką Cyfrowego Polsatu. Chciałam zmienić ofertę, może dobrać... Vampire Maro331 - opinia (2) Telewizja co chwilę ma awarie.Obraz zatrzymuje się na programachHD.Dział... Maro331 Widoczny brak kompetencji, nieprzyjemna atmosfera. (2) Na samym wejściu do firmy można wyczuć nieprzyjemną atmosferę, Podczas... klient 2014 Skandal (2) Brak słów na sposób postępownia z klientami. Zwodzenie, czarowanie,... MONIKA Kanały (2) Szanowni Państwo dlaczego macie swoich abonentów za idiotów i bezmyślnych... Zdzisław Rafał (1) Nie można pozostać obojętnym na tak miłą obsługę. Polecam wszystkim. Rafał dziadostwo (1) net co chwila w naprawie,2 razy wiemieniony ruter-byle do konca umowy i... Darek Serwis telewizora Samsung (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty serwisanta p. Marka. Sprawnie namierzył... Maciek Dominik - opinia (1) Montaż satelity szybko i mega fachowo Pan Sebastian był już jako 3 osoba do... Dominik Monitornig (1) Serdecznie polecam bardzo rzetelna firma Pomoc przy doborze sprzętu Wszystko... Justyna Montaż satelity (1) Może pan Sebastian nie jest najtańszy ale za to jakość wykonania usługi jest... Marek antena naziemna + tv sat (1) gorąco polecam,100% fachowość + profesjonalizm z najwyższej półki grzegorz k