Profesjonalna obsługa (1) Profesjonalna, rzetelna obsługa. Bardzo solidny fachowiec. Cena warta usługi.... Beata Bardzo Polecam (1) Bardzo Polecam Tomek Fantastyczny serwis (1) Z całą odpowiedzialnością polecam serwis tej Firmy. Szybko, sprawnie, z... Zdzisław
Te opinie to cyba podpucha (3) Opinie powyżej rozśmieszyły mnie do rozpuchu. Autoreklama, Miałam w naprawie... klijentka polecam zakupy i obsługe (2) zakup OPTICUM 9500HD ( GLOBO) , fachowa obsługa , pomoc przy wyborze... hev Witam i polecam (1) Z firmą proserwis współpracujemy już parę ładnych lat nigdy nie miałem... Dariusz Piotrowski P.H.U. Trend Polecam (1) Jakość wykonania naprawy i obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie,... A.M. PROFESJONALNA, BEZPROBLEMOWA INSTALACJA (1) ZDECYDOWANIE POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY WYKONANIE INSTALACJI TELEWIZJI " N "... zadowolony użytkownik telewizji Super obsługa (1) Obsługa rewelacyjna. Osoby tam znają się na temacie. Byłem w media-markt i... Siwy serwis super (1) Bardzo mila szybka i fachowa obsluga polecam wszystkim Bozena zadowolony - opinia (1) jestem zadowolony z obsługi pań, które tam pracują. bardzo są miłe i pomocne(... zadowolony Miło, szybko i profesjonalnie... zdecydowanie polecam! (1) cóż więcej dodać... kibic Monika Ś. - opinia (1) Mila,szybka i skuteczna usluga. Polecam !!! Monika Ś. jestem za (1) centrum założyło mnie tv n , antena jest od strony bardzo narażonej na mocne... ula Miła obsługa (1) bardzo miła obsługa Kora Grzegorz - opinia (1) Niestety ale w tej branży zdarzają się poślizgi w czasie. Montaże wykonujemy... Grzegorz Janusz - opinia (2) Montaż anteny satelitarnej był ustalony na dzisiaj między 10 a 10.30 rano-... Janusz Moja opinia (1) Na dzisiaj umówiłem się na regulację anteny satelitarnej - montażu dokonałem... Piotr POLECAM (1) tanio i fachowo kazik Wirtualne dane adresowe (1) Brak tej firmy pod tym adresem.Znajduje się tam Centrum handlowe MANHATAN.... Krzysztof