Fonny Funny w Tesco ul. Kcyńska (1) Super stoisko z pokrowcami do telefonów! Kupiłam tam kolorowe etui i jestem... Anna p - opinia (2) Ogólnie jest OK Jeśli chodzi o produkty takie do picia Ale jeden kierowca... p Poprawić obsługe na dziale "mięso-wędliny" !!! (1) Udałem się dzisiaj do Tesco w Gdyni na ul.Kcyńskiej po drobne codzienne... klient.
oszusci (1) patrzcie na paragony bo inna cena na półce a inna w kasie, do tego jedna... karo Katastrofa (1) Zona wysłała mnie do TESKO w Gdyni przy ul.Kcynskiej po zakupy pare kilo... EMERYT A KTO KAZAL IM TUTAJ PRACOWAC? (4) wedlug mnire to wielki plus ze sklep jest otawrty 24h i schecia sama jezdze... marta BEZNADZIEJA (4) ROBIŁAM ZAKUPY,PANI KASJERCE NIE PODOBAŁO SIĘ BARDZO ,ŻE STOIMY PRZY KASIE O... ewa okropny sklep (1) Niestety więcej zakupów w tym sklepie nie zrobie! Dość,że czekałam w kolejce... zzzzzz adam tuttkowski - opinia (1) menele przy wejściu zaczepiają klientów a ochrony nie ma a przecież cały... adam tuttkowski Nie polecam!!!! (1) panie kasjerki naburmuszone nie mile opryskliwe i siedzace tam za kare ludzie... nie zadowolona klientka Ceny niezbyt konkurencyjne (3) Powiem nawet że niektóre produkty są tańsze w zwykłych sklepach. Jest duży... Piter CYFRA PLUS, Cyfra+ w Tesco Chylonia (2) Nie wiem czy dobrze oceniam, ale w TESCO w Chyloni, na Kcyńskiej pojawiło się... Janina_Adamczyk granda (1) powiem tylko tyle - jeżeli wchodząc głównym wejściem czuć swąd niemytej... Karol Stała klientka od wielu lat. - opinia (1) Lubię robić u was zakupy, ale nie przed świętami bo wtedy jest tyle ludzi i... Stała klientka od wielu lat.