super obsługa (1) nie wiem o co kaman z tą obsługą ja byłem na święto Patryka i złego słowa nie... KRASNY Kiepska, fatalna obsluga (1) nie polecam, bramanka ma muchy w nosie, kelner do kitu, quiz przereklamowany,... mimi Katarzyna - opinia (1) Wiele razy odwiedzałam ten pub, jednakże ostatnio zauwazyłam, że gdy odeszła... Katarzyna
Jak dla mnie bomba:) (1) Jak dla mnie bomba:) gość odradzam !! (1) Byłam dzis w tej niby milej restauracji. Zamowilam danie- konkretnie karkowke... Angela beeeer (1) 1. mają angielskie bittery i irlandzkie piwka 2. barman bardzo miły gość 3.... krzychu obcokrajowcy na pokładzie:) (1) często tam przesiaduje z holendrami ode mnie z pracy. To jest pub gdzie... donegal Bardzo przyjemny pub z super obsługą!!! (2) Bardzo fajny pub, super wystrój i klimacik !! Muzyka OK, nie jest wcale... Jurek Super (1) Super miejsce, pub z klimatem chętnie przychodzimy tam z przyjaciółmi, jeśli... Aga rewelka!!!!!!!!!!! (1) dockers jest świetnym miejscem na spotkania z przyjaciólmi...a także na... ewa i maciek TA OBSŁUGA TO JEDEN WIELKI SKANDAL!!! (1) Marzy mi się świętowanie Patryczka i TO powinno byc najlepsze miejsce, ale..... magda kelnerki (1) no knajpka sama w sobie jest przecudna ale obsluga jest do bani! jakies puste... JA Miały być "Irlandzkie Poniedziałki".... (2) Razem z grupką znajomych tańczących irlandzko skusiliśmy się na reklamowane... k. rozwija sie..... (1) jesli chodzi o ten pub to chyba najwiekszym jego problemem jest ciagla... k.z obsługa ze wsi (1) lokal jest swietny,zaluje jedynie ,ze obsluga fatalna,proste... Maks Fajny pubik godny polecenia :) (1) Bardzo miła atmosfera, szkoda że ludzie jeszcze nie poczuli klimatu pubu... mm.max Nie zgadzam sie z przedmowcami... (1) Zaczalem pojawiac sie w Dockersie ponad miesiac temu - uwazam ze jest to... tadek Litości tylko nie ta obsługa!! (1) Ładnie przyjemnie zrobiony pub w centrum Gemini "Silver screen". Zastanawia... rysiek