PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Warsztat jak najbardziej godny polecenia,przemiła obsługa.W ekspresowym... Piotr Rewelacja POLECAM!!! (1) Fachowe doradztwo, szybki montaż, super ceny. Wszystko na wysokim poziomie,... Franek fachowo i bardzo szybko (1) Szczerze POLECAM TEN WARSZTAT, bo naprawde nie znajdziecie lepszego. Tego... Paweł
Szybko sprawnie i fachowo (1) Wczoraj firma TopCar zamontowała w moim Peugeocie auto alarm, montaż odbył... Irek Polecam! (1) Alarm w cabrio założony jak trzeba.To juz nie pierwsze auto z ktorym jade do... W SUPER!!!!!!!!! (1) Nic dodać nic ująć po prostu rewelacja szybko sprawnie profesjonalnie i nawet... Marek Naprawdę solidna firma!!! (1) Dziś zamontowałem u nich w swojej mazdzie zestaw głośnomówiący. Okazało się,... pstaron GOLF 3 (1) Gorąco POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pełen profesjonalizm,miła... Izabela JESTEM NA TAK:) (1) Parę dni temu panowie z TOP CAR zakładali mi alarm w mojej MAZDZIE. Zrobili... Daro PASSAT B5 (1) CZYSTO SZYBKO.MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA.PRZYSTĘPNE CENY.FACHOWE... DAREK Wielki POZYTYW. BMW X5 E53 (1) WIELKI POZYTYW za zabezpieczenie mojego nowego nabytku (BMW X5 E53)... Patryk GD Bardzo polecam!! (1) Wczoraj montowałam alarm w nowym samochodzie. Nie dość że udało się Panom... Kamilla Szybko, tanio i solidnie (1) W TopCar już po raz drugi na przestrzeni 5 lat zamontowano mi blokadę... Marek Super PROFESJONALIZM (1) I tu potwierdzę przysłowie "Nie wszystko złoto co się świeci", pomimo iż... Tomek BARDZO DOBRA OBSŁUGA ! (1) Szczere porady,żadnego wciskania kitu. Dobrej klasy autoalarmy w promocyjnej... Piotr ...a to wszystko przez tych panów (1) Od ok czterech lat BYŁAM stała klientką pewnej firmy z Kartuz, u nich... Karolina polecam (1) GORACO POLECAM TEN WARSZTAT. OBSLUGA WYKONANA SZYBKO I PROFESJONALNIE.... KRZYSZTOF DRAZKIEWICZ Zdecydowanie polecam (1) naprawiałem alarm po gwarancyjny. Naprawili mi szybko przedewszystkim czysto... Piotr Zdecydowanie polecam! (1) Warsztat jak najbardziej godny polecenia,mila obsluga,przystepne ceny i co... Wojtek A6 zdecydowanie polecam (1) fachowe doradztwo, miła obsługa, umiejętność dopasowania oferty do potrzeb... KACHA