Marek Grochowicki - opinia (1) profesjonalna obsluga,punktualnosc,gwarancja no i przede wszystkim mile... Marek Grochowicki polecam! (1) Przede wszystkim świetna obsługa - panowie doradzą nie tylko w kwestii... Maja Coś pięknego, profesjonalizm i wiedza na najwyższym poziomie (1) Próbowaliśmy w niedzielę z kolega założyć kupiny na Allegro alarm ale jedyne... Krzysztof
solidne wykonanie (1) Zamontowałem dziś alarm w moim focusie. Wszystko odbyło się sprawnie i... krzysztof polecam!!!! (1) Montowałam auto alarm. Bardzo sympatyczna i kompetentna obsluga. Zostałam... klaudia jarek (1) wystąpił problem z systemem alarmowym w samochodzie Ford Mondeo oraz z... Jarosław Drutel polecam (1) bradzo fajny i miły punkt obsługi,szef bardzo uprzejmy i kompetentny... vat kompleksowe zabezpieczenie samochodu (1) Posiadam najnowszy model Passata, chciałem zabezpieczyć go kompleksowo.... maxx72 ksenony (1) zakladalem ksenony w sam lexus RX300 mila i fachowa obsluga ,wszystko dziala... michal POLECAM!!! (1) Panowie bardzo uczynni i profesjonalni. Ceny usług niewysokie. CB radio... Kasia szybko tanio i fachowo (1) po raz drugi korzystałem z usług firmy Top Car i po raz drugi wyjechałem... Sebastian pomimo nieporozumienia, goraco polecam (1) Dzisiaj robilem blokade skrzyni biegow. Pomimo iz cena za zalozenie blokady... bodzieks Bardzo polecam (1) Od dluzszego czasu mialem problem ze swoim alarmem. Wczoraj jadac Slowackiego... jamal bardzo polecam! (1) Witam, polecam fachowców z firmy Top Car. Bardzo szybka i profesjonalna... alex polecam (1) zakładałam w top car alarm, odciecie i blokade biegów. jestem bardzo... iwona Pranie tapicerki (1) Bardzo miła obsługa. Solidne wykonanie. Polecam. ford alarm (1) Profesjonalna obsługa-bardzo sprawna i terminowa.Konkurencyjne ceny. Polecam!!!! klient z Gdyni Polecam (1) Zakładałem alarm do VW Transportera. Samochod oddalem w sobote rano po... Robert POLECAM (1) Zakładałem w tej firmie alarm i jestem bardzo zadowolony . Wszystko poszło... Audi TT jarek (1) Mając auto tak zabrudzone to co odebrałem to dopiero nowy samochód {za 2... jarek k