Toyota Corolla (1) Mój problem polegał na montażu sterownika centralnego zamka gdyż wysiadło... Jarek ZADOWOLONY KLIENT (1) Zdecydowanie polecam. Miałem przyjemność skorzystania z usług warsztatu Pana... Tomasz Szybko, sprawnie i profesjonalnie (1) Polecam TopCar! Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu! Tomasz
Teresa - opinia (1) Polecam - profesjonalna obsługa, doskonałe doradztwo, przystępne ceny,... Teresa BARDZO PROFESIONALNA I MIŁA OBSŁUGA !!!! (1) Po sprowadzeniu samochodu chciałem założyć w nim alarm, po przejrzeniu paru... Grzes8888 Polecam!!! (1) Dziś miałam problem z alarmem. Nie mogłam uruchonić auta. Zadzwoniłam, po 30... Iza Audi a3 (1) Miałem problem z radiem dokladniej z okablowaniem ktore wymagalo sporych... Mariusz Wasilewski Zadowolony klient Golf IV (1) Szukałem w Trojmieście dobrego warsztatu, żeby zamontować w moim Golfie... Seweryn Montaż bez konieczności umawiania się, wysoka kultura osobista pracowników i szefa (1) W zeszłym roku kupiłem nowe auto i chciałem do niego założyć alarm. Po... Mirek Obsługa Klienta na poziomie DNA (2) Pisałem do TopCar już 3 emaile z zapytaniem ofertowym. Elegancko,... łukasz mercedes S -class (1) Zastanawiałem się gdzie zalozyć dobry i profesjonalny system zabezpieczeń.... Radek Rewelacyjna obłsuga/usługa (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat. Wróciłem tam z drugim samochodem, i pewnie... Wojtek Szybko, tanio i solidnie (1) Polecam ten zakład wszystkim to juz mój 5 samochód w którym montowałem alarm... Walo NIE ZAOSTAWIĄ Z PROBLEMEM (1) FACHOWO, MIŁO, SZYBKO, CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ... DZIĘKUJE ZA RATUNEK P.... POSIADACZKA ALFY :) alarm w passacie b5 fl (1) Witam :) Polecam w 100%. Podjechałem żeby tylko się dowiedzieć coś o... kawalus Pełen PROFESJONALIZM (1) Skorzystałem z usług tej firmy ( montaż alarmu wraz z domykaniem szyb oraz... Grzegorz KOMENTARZ POZYTYW (1) Wczoraj w topcar zalozylem sobie w audi A6 alarm w raz z innymi... MARO260 Polecam! (1) Korzystałem z usług firmy Top Car już dwukrotnie. Za każdym razem spotykałem... Kierowca Focusa PEŁEN PROFESJONALIZM !!! (1) Szczerze polecam ten zakład. Ich doradztwo i usługi w dziedzinie zabezpieczeń... ZAdowolony klient Eskperesowa naprawa usterki (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy zamka centralnego w moim samochodzie.... Anna Zegan