Firma godna polecenia (1) Polecam wszystkim, miałam duży problem z alarmem przez telefon uzyskałam... Zadowolona klientka Stanisław MIŁOSZ - opinia (1) Witam Z usług oferowanych przez firmę TopCar korzystam od kilku lat. Wykonali... Stanisław MIŁOSZ Dobry warsztat (1) Bardzo polecam ten warsztat na Niedźwiedniku, auto zrobione ponad moje... Rafal Gdansk
Profesjonalnie, szybko i w bardzo dobrej cenie. (1) Od dłuższego czasu wszystkie usługi związane z montażem zabezpieczeń oraz... micom Profesjonalnie i bardzo fachowo!!!Polecam niezdecydowanym!! (1) Wielkie dzięki za miłą i bardzo profesjonalną obsługę. Wszystko działa... PAWEŁ.J MAZDA 6 montaz autoalarmu (1) witam ostatnio korzystałem z usług firm Top Car montowali autoalarm w moim... Ryszard W Audi A4 alarm (1) Witam. Panowie z TopCar zamontowali mi alarm w 100% zgodny z moimi... Misiu Perfekcja - Volvo V40 (1) Jak zwykle mistrzostwo świata. Zakładałem tu alarm już w 3 samochodzie. Szef... Krzychu Iwona z Gdańska - opinia (1) W bardzo profesjonalny sposób zajęto się moim samochodem, wymieniono mi całą... Iwona z Gdańska Profesjonalna, sprawna i solidna instalacja (1) Parę tygodni temu z polecenia kumpla z forum Hondy podjechałem do Franka... Zbyszek skoda fabia (1) Miałem problem z centralnym zamkiem w mojej skodzie. Po kilku wizytach w... grzesiek Passat (1) Po przeczytaniu paru opini zdecydowałem skorzystać z usługi TopCar. oto moje... Andrzej Opel Astra II (1) Ponad dwa tygodnie temu z polecenia trafiłem do warsztatu "TOP CAR". Miałem... Jacek Audit BMW e60 alarm (1) Szybko, profesjonalnie i z uśmiechem. Dużym plusem jest realizacja w sobotę.... Bartek szybko i fachowo ;) (1) Alarm w samochodzie zamontowany w kilka godzin bez żadnych problemów... Piotr Miłe zaskoczenie (1) Polecam - profesjonalna obsługa, doskonałe doradztwo, przystępne ceny,... Renault thalia CIVIC- tanio szybko i na temat (1) NAPRAWDĘ POLECAM- mili panowie profesjonalnie pomogli dobrać odpowiednie... Honda civic VII Super szybko i na temat (1) niedawno montowałem alarm do swojego auta i jestem bardzo zadowolony.... MARCIN SZYBKO, SPRAWNIE I PROFESJONALNIE!!! (1) Witam, montowałem w tej firmie zabezpieczenie do samochodu marki nie ważne... Grace jak zwykle na 6 z plusem! (1) To już moje 5 auto zabezpieczane w tej firmie,szybkość,fachowość oraz... Wojtek-Astra