Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam!!! Miła i fachowa obsługa za przystępną cenę. Wysoka jakość... Zbyszek Gorąco polecam!!! (1) Witam.Gorąco polecam. Miałem problem z okablowaniem muzyki i radia. Chłopaki... MARCIN Marcin - opinia (1) Gorąco polecam!!! Miła i fachowa obsługa za przystępną cenę. Wysoka jakość... Marcin
Dbanie o klijęta i cenna współpraca (1) W związku z niemożliwością naprawy z którą zgłosiłam się do warsztatu TopCar... klijentka Agnieszka - opinia (1) Najlepsi w Trójmieście! Panowie są bardzo profesjonalni! Bardzo miła obsługa,... Agnieszka Polecam! (1) Montowałem u nich nagłośnienie, śmieszne pieniądze za taki sprzęt, bardzo... Ja cetralny zamek (1) zawiodl centralny zamek w fordzie transicie pojechalem pierwszy raz do tego... boz marek - opinia (1) zakladalem u nich alarm,moge stwierdzic ze to profesjonalny zaklad w tej... marek Super warsztat (1) Miła profesjonalna obsługa. Terminowe wykonanie. I co najważniejsze niska... Zbyszek Fachowcy (1) Dwa lata użerania się z elektryką w motocyklu. Gasnący silnik, wizyty w... Tomek Super ! (1) Bardzo miła, fachowa obsługa, obeznani w temacie. Nie było problemu podjechać... Kamil Stara Proxima (1) W pełni profesjonalna obsługa oraz fachowa porada. Szczerze polecam. PRIMERA lucy - opinia (1) warsztat na prawdę super, a jako, że moje autko często potrzebuje naprawy bez... lucy Pełen profesjonalizm polecam!!! (1) Kolejny alarm zakładany w tej profesjonalnej firmie. Od lat moje samochody są... waldi Top Car POLECAM !! (1) Szybka, profesionalna, konkretna obsługa Pawcio Marynarz - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa! Bardzo atrakcyjne ceny i jakość wykonywanych... Marynarz Piotr - opinia (1) Wysokiej klasy fachowcy,pełen profesjonalizm.POLECAM Piotr Pełen profesjonalizm (1) TopCar godne polecenia każdemu kierowcy. Szybka i profesjonalna obsługa to... mala Maciek - opinia (1) Porządni ludzie Na rzeczy widać, że znają się jak nikt ;-) Można fajnie... Maciek PROFESJONALNA OBSŁUGA (1) Zakładałam w zakładzie TOP-CAR autoalarm do porsche panamery robota... MARTA