polecam (1) Szybko i profesjonalnie. Następne naprawy itp tylko tam. POLECAM ania Polecam, naprawdę warto. (1) Najpierw skorzystałem z usługi podłączenia tzw ukrytego guzika i autorskiego... Damian Mega Polecam ,bezkonkurencyjni!!! (1) Długo szukałem warsztatu który zamontuje mi profesjonalny alarm w przyzwoitej... Daniel
Piękna sprawa! Z całą pewnością trzeba polecić. (1) Wymiana czujnika parkowania. Parę minut fachowej roboty, koszt jak... Seb Poraz kolejny odwiedziłem ten warsztat (1) Warsztat godny polecenia mało tego jak jest potrzeba to dojadą pod wskazane... Tomek polecam, zadowolenie w 100 % (1) polecam, szybko, sprawnie, solidnie. Pełna profeska. Cena takze niewygorowana. Piotr Od lat zabezpieczam tam skutecznie samochody (1) Polecam wszystkim, którzy chcą skutecznie zabezpieczyć samochód. Jak tylko... Przemek. Montaż radia (1) Szybko, tanio ,fachowo !!! Bardzo miła profesjonalna obsługa.POLECAM ! Marek Polecam (1) Kontakt, negocjacja, realizacja = satysfakcja Seat Zdecydowanie polecam (1) Korzystałem wielokrotnie z usług firmy TopCar i za każdym razem odjeżdżałem... Zadowolony klient Szczerze polecam (1) Skorzystałem już 2-gi raz. Pierwsze auto (Alfa R) zabezpieczałem 2 lata temu... Grzegorz POLECAM GORĄCO ! (1) Pełen profesjonalizm, nadzwyczajna wiedza fachowa, szybko, solidnie ,... L. Szybki, tani i pro Warsztat (1) Miałem problem w swojej Hondzie z Syreną i blokada drzwi . Dałem auto i 20... Adrian Honda ^^ Polecam! (1) Bardzo rzetelne, odpowiedzialne podejście do sprawy, chłopaki znają się nie... thermo polecam ! (1) Polecam profesjonalnego, godnego pochwały elektryka. Od miesiąca miałam... Ewelina Jak najbardziej polecam TOPCAR (1) Ten człowiek który to robi, ma wielką znajomość. Powiedział mi pare rzeczy... Witold Bardzo dobry mały warsztat. (1) Korzystałem z usług 2 razy (naprawa wiązki w Lagunie, montaż Led w oplu) i... (nie) Zawiedziony gdańsk Anna - opinia (1) Montowałam alarm do mercedesa GL,dodatkowo otrzymałam odcięcie gniazda... Anna POLECAM (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, montowałem autoalarm u siebie w VW... Kamil Jestem bardzo zadowolony z usługi (1) Wysłałem wieczorem maila z zapytaniem o możliwość zamontowania czujnika... szymon_gdynia