Polecam!!! (1) Zadzwonilem i za 2h przyjechałem do nich swoim fordem bo miałem problem z... Piotr Warsztat godny polecenia (1) W moim aucie od pewnego czasu coś stukalo i nikt nie mógł znaleźć dopiero u... Arturo Gorąco polecam (1) Przyjechałem do Topcar z problematycznym montażem radia jak się okazało... Wojciech
Bardzo polecam! (1) Miałam problem z centralnym zamkiem w VW Lupo, który zaczął żyć swoim życiem.... Małgorzata Profesjonalna Obsługa - Polecam (1) Bardzo polecam Firmę Top Car. Właściciel warsztatu znający się na rzeczy. W... Apollo TopCar = Dobrze,szybko i w przystepnej cenie. (1) Dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Krotki termin oczekiwania na usluge.... Piotr Alarm Toyota (1) Bardzo szybki termin, miły właściciel, który wszystko wytłumaczył i pokazał.... Tomek Centralny Zamek Daihatsu (1) Zlecilem TopCar montaz centralnego zamka, usluga wykonana perfekcyjnie.... Damian Autoalarm (1) Szybka i fachowa obsługa, zna się na rzeczy, a ponadto przystępna cena.... Grzegorz Trzeba uczciwie przyznać ze firma fachowa (1) Świetny kontakt,usługa montażu zabezpieczenia auta (VW Passat) wykonana... Patryk REWEWALACJA!!! (1) Profesjonalna firma. Przemiła obsługa Niskie ceny. Gdybym miał znowu zakładać... Witek Polecam (1) Profesjonalnie i szybko zamontowali autoalarm w mojej Mazdzie. Pełne... Krzysiek polecam (1) Warsztat może nie wygląda jak w pimp my ride ale fachowców mogę polecić:)... piotr Pełna profeska godni polecenia (1) Zrobia wszystko co trzeba w aucie, będą tak długo robić aż zrobią i co... Piotr Czujniki parkowania (1) Trzy lata męki dzięki fachowcom z ulicy Kocurki 1D w Gdańsku, po montażu za... ARTUR ocena (1) Profesjonalna , szybka usługa .Polecam dawid Super alarm (1) Profesjonalna firma. Miła obsługa szybkie wykonanie. Niskie ceny. Firma godna... Mariusz Super obsługa, profesjonalizm !!! (1) Autoalarm i- troszkę grzebania w instalacji auta po kolizji. Szybko,... jaszek Swietni fachowcy (1) Przyjechalem zamontowac alarm w pierwszym aucie i sie zaczelo... Szybka... ACE Bardzo sympatyczni i profesjonalni fachowcy (1) Po raz kolejny zakładałem radio w samochodzie i jak zwykle udało się szybko,... Mariusz