Gorąco polecam (1) szybko, fachowo, solidnie, do tego pracownicy z własnej inicjatywy dokonali... Matt Radio (1) Zakupiłem nowe radio do auta ale zielony jestem jak je zamontować w aucie .... Maciek Bardzo polecam (1) Jestem mega zadowolony.Super warsztat fachowe podejście do problemu.To juz... Piotr T.
Jestem Mega Zadowolony!! (1) Top Car to najlepszy warsztat w jakim dotychczas byłem. Profesjonalne... Paweł SUPER WARSZTAT (1) Trafiłem do TOP CAR przez mojego kolegę i powiem Wam że jestem MEGA... Łukasz z Gdańska Szybko i solidnie! (1) Polecam z czystym sumieniem. Trafiłem do TopCar poprzez mojego tatę, który... Marcin z Sopotu POLECAM (1) Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGE POLECIC WARSZTAT PROFESJONALNA OBSLUGA ORAZ SPRZET... DOMINIK przyciemnianie szyb (1) Dziękuję za fachowe przyciemnianie szyb, szybka realizacja i sprawna... Ewelina Montaż alarmu Renault Scenic III (1) Montowałem autoalarm do samochodu. Autoalarm atestowany i dzięki namowom... Jacek Polecam!!! (1) Super fachowa porada i znajomość tematu oraz sposobu zabezpieczeń danej marki... mudnurowy montaż alarmu Goif IV (1) Zakładałam alarm w aucie oraz odcięcie zapłonu, zaproponowano mi dodatkowo... Katarzyna Maco - opinia (1) Montowalem autoalarm do samochodu VW Passat B6. Autoalarm atestowany i dzieki... Maco montaz autoalarmu Golf VI (1) Solidna firma po umowieniu sie z szefem na konkretna godzine dwoch fachowcow... Bodzio Pełen profesjonalizm - polecam !!! (1) Korzystam z usług TopCar od dawna: audio, alarmy, CB, naprawa elektryki,... Marcin Opel Agila 1.2 (2) Wymieniałem u Pana Franka alarm firmy DEFA 821-op gdyż zawodziły obydwa... Agilun Bardzo polecam to miejsce jako rzetelną i profesionalną firmę (1) Gorąco polecam! Miła i fachowa obsługa za przystępną cenę. Przemysław Bardzo polecam to miejsce jako rzetelną i profesionalną firmę (1) Witam, serdecznie polecam ten warsztat. Bardzo miała obsługa, właściciel... krzysztof Polecam (1) U Franka byłem już kilka razy, dwoma różnymi samochodami. Mimo iż za każdym... Krzysiek M. Z każdym problemem do TOP CAR !! POLECAM! (1) Zawsze, gdy mam jakiś problem w aucie z różnymi rzeczami jadę do Franka.... Dawid Polecam (1) Profesjonalizm w każdym calu. Ekspertyza wykonana trafnie przez telefon,... Anna