wojciech - opinia (1) Kolejny raz montujemy w topcar w kolejnym aucie odcięcie zapłonu i czujniki... wojciech Fabia - opinia (1) Najlepiej i najtaniej w mieście! Wspaniała obsługa klienta! Pełen... Fabia Piotr - opinia (1) Zleciłem Top Car-owi montaż kamery cofania, z przeciągnięciem przewodu video... Piotr
właściciel Polówy - opinia (1) Po rozmowie z Panem Frankiem rano przyjechałem w celu zamontowania sterownika... właściciel Polówy Grzegorz W. - opinia (1) Miałem problem z alarmem połączonym z centralnym zamkiem. Różni fachowcy... Grzegorz W. Stanisław - opinia (1) Mieliśmy problem z centralnym zamkiem .Miły sympatyczny fachowy Pan szybko i... Stanisław WojT. - opinia (1) Polecam bez dwóch zdań,czy to elektronika czy nawet poważne wymiany... WojT. Adam - opinia (1) Robię już w tym warsztacie trzecie auto,polecam, miło, fachowo i... Adam Krzysztof - opinia (1) Bardzo przystępna cena - indywidualne, profesjonalne podejście do klienta.... Krzysztof Magda - opinia (1) Bardzo przystępna cena i bardzo profesjonalne podejsce do klienta i robota.... Magda Polecam wszystkim w potrzebie (1) bardzo miło zostałem, zaskoczony, właściciel pomógł mi dosłownie w drobnej... Daniel Ponownie bardzo polecam!!! (1) Tym razem instalowano alarm w moim nowym samochodzie. Alarm wysokiej jakości;... Betty Sprawnie , z głową, w przyzwoitej cenie. (1) Ekipa bardzo sensowna , myślą o wygodzie , drobne udogodnienia traktują... Aero Szybko i solidnie (1) Umówienie wizyty , czas i jakość wykonania bez zarzutu , warsztat niewielki... Sławomir Alarmy (1) Miła obsługa, rzetelność i przystępne ceny. Gorąco polecam. Jacek Szybko , solidnie , Pełna profeska !!! (1) Trafiłem na top car przypadkiem bo szukałem firmy która mi zamontuje car... Dj Crazy 100% zadowolenia kolejny raz (1) Mialem problem z czujnikami cofania i zamkiem centralnym w opel movano,... Damian Najlepsi w miescie (1) Auto naprawione w ekspresowym tempie mimo że trzeba było zamówić potrzebna... Wojtek imobilaizer (1) Bardzo fachowo i profesjonalnie Panowie wiedzą co robią i robią to na prawdę... Marek Hallo Taxi top Car Polecam (1) Profesjonalnie, szybko, tanio i przedewszystkim z gwarancja. Zabezpieczałem u... Artur