super ekipa (1) Profesjonalna firma przeprowadzkowa, polecam każdmu. mar Fantastyczna obsługa (1) Bardzo wysoka jakość usług. Dziękujemy za pomoc i oczywiście polecamy !!! aga i rob Polecam (2) Polecam współprace z firmą Tragarzówka. Pan Jakub szybko znalazł termin i... Krzysztof
Rewelacyjna ekipa (1) Dziękuje Panowie! Dzięki Wam moja przeprowadzka przebiegła niesamowicie... Adrian Super ekipa (1) Polecam każdemu kto planuje przeprowadzkę, wysoka jakość usług i przystępne... Adam Profesjonalna firma (1) Przeprowadzałam swoją piekarnię. Panowie przyjechali punktualnie co do... Katarzyna Grażka (1) Z usług www.tragarzowka.pl korzystałam trzykrotnie i nie zawiodłam się .... Grażka pełen profesjonalizm i miła obsługa (1) Panowie przyjechali nawet przed czasem, bardzo sprawnie i szybko uwinęli się... A.Smol Bardzo polecam! (1) Profesjonalne podejście, kultura i dbałość o powierzone mienie. Polecam każdemu! MaciekG Polecamy! (2) Pracownicy firmy dokonali przeprowadzki bardzo sprawnie. Byli punktualni,... Krzysztof Profesjonalnie, kompleksowo i rzetelnie. (1) Ciężko w kilku zdaniach wypisać wszystkie zalety Panów pracujących w... Ewelina Profesjonalnie, kompleksowo i rzetelnie. (1) Ciężko w kilku zdaniach wypisać wszystkie zalety Panów pracujących w... Ewelina Godna polecenia profesjonalna firma -POLECAM! (1) 19go Lipca korzystałem z usługi firmy Tragarzówka przy przeprowadzce naszego... Michał POLECAM (1) ,punktualni ,fantastyczni, sympatyczni i cierpliwi faceci :) polecam z całego... bea Polecam - solidna firma (1) Sprawnie, punktualnie, bezpiecznie. Z pewnością skorzystam następnym razem. Joanna Polecam! (1) Pomimo dużej liczby rzeczy (w tym bardzo ciężkich) przeprowadzka przebiegła... Alicja Hanna - opinia (2) W 100 % polecam. Miałam szczęście, że trafiłam na tą firmę. Super... Hanna POLECAM! (1) Panowie przesympatyczni, PUNKTUALNI i solidni. Przeprowadzka bezstresowa. W... Ewa POLECAM !!! (1) Miałam do przetransportowania duży i kłopotliwy mebel. Dwie firmy... Katarzyna Zdecydowanie polecam!!! (1) Pełna kultura, fachowość, można liczyć w 100%. Polecam każdemu kto planuje... Karolina