Wojciech - opinia (2) Rewelacja! Niezwykle mili Panowie, bardzo uważali na wszystkie rzeczy, aby... Wojciech Marcelinka - opinia (1) Świetna ekipa! Silni i kulturalni i o to chodzi. Właściciel bardzo miły,... Marcelinka adam - opinia (1) Fantastyczna ekipa, bardzo pracowici panowie. Jestem zadowlony i polecam z... adam
mistrzowie (2) Jestem bardzo zadowolony ! Dziękuję i polecam. adam. anka - opinia (2) Prawdziwy serwis przeprowadzkowy. Panowie poza noszeniem mebli pomogli mi... anka Gabriela - opinia (2) Sprawnie, profesjonalnie. Panowie bardzo uprzejmi i pomocni :) jak... Gabriela Anita - opinia (1) Polecam!!!!!!!!!!!!!! Bardzo ostrożni i sprawni panowie ;) Anita martha - opinia (1) Zdecydowanie zgaddzam się pozostałymi opiniami :))) bez stresu i bez... martha WAL - opinia (1) Bardzo przystępne ceny, polecam każdemu. Wysoka jakość usług !!! WAL Marta - opinia (1) Panowie, bardzo dziękuję Marta Zadowolony (2) Pełen profesjonalizm, bardzo wysoka kultura osobista i nieocenione... Mariusz Najlepsza firma na świecie!!! (2) Super szybka, profesjonalna, kulturalna, z poczuciem humoru ekipa. Bardzo... Roma najlepszy serwis przeprowadzkowy (1) Ekipa rzczywiście oferuje wszytkie uslugi związane z przeprowadzkami, do tego... Angela super ekipa (1) Profesjonalna firma przeprowadzkowa, polecam każdmu. mar Fantastyczna obsługa (1) Bardzo wysoka jakość usług. Dziękujemy za pomoc i oczywiście polecamy !!! aga i rob Polecam (2) Polecam współprace z firmą Tragarzówka. Pan Jakub szybko znalazł termin i... Krzysztof Rewelacyjna ekipa (1) Dziękuje Panowie! Dzięki Wam moja przeprowadzka przebiegła niesamowicie... Adrian Super ekipa (1) Polecam każdemu kto planuje przeprowadzkę, wysoka jakość usług i przystępne... Adam Profesjonalna firma (1) Przeprowadzałam swoją piekarnię. Panowie przyjechali punktualnie co do... Katarzyna Grażka (1) Z usług www.tragarzowka.pl korzystałam trzykrotnie i nie zawiodłam się .... Grażka