Pyszne miejsce! (1) Rewelacyjne owoce morza i pasty. Bardzo polecam! Genagdynia z miłości do włoskiej kuchni (1) w deszczowy wieczór spróbowaliśmy bruschette na przystawkę, a później... krzysztof pyszne jedzenie (1) Jadam regularnie, jedzenie jest przepyszne, miła obsługa, klimatyczna muzyka... wielbicielka włoskiej kuchni
Przepyszne jedzenie (1) Przepyszne owoce morza! Obsługa miła i nienachalna. Ceny raczej normalne jak... stały klient Klimat Włoch nad zminym Bałtykiem (1) Prawdziwa perełka w Sopocie , domowe jedzenie jak we Włoszech , miła obsługa... Jeremi Michał - opinia (1) Bardzo fajne miejsce położone nieco na uboczu ruchliwego Monciaka, dzięki... Michał Das beste Italienische Restaurant in Sopot (1) Trotz der ungünstigen Lage in einem Kellerraum, auf Grund dessen wir das... Matthias Najlepsza restauracja włoska w trójmieście (5) Kuchnia włoska jest moją ulubioną, sporo podróżowaliśmy z mężem po Włoszech.... Asia K P E R E Ł K A (1) Fantastyczne miejsce, jesteśmy zahchwyceni, z pewnością będziemy wracać i... anka Restauracja (1) Witam Państwa. Zacznę od skomentowania postów powyżej zwłaszcza tych... B. naprawdę polecam! (1) Podczas spaceru na monciaku, podkreślam, że był to bardzo zimny wieczór,... Remka wielkie rozczarowanie (2) jedynym plusem "restauracji" jest lokalizacja oraz bardzo klimatyczna... rozczarowani klienci nie polecam (1) Jedzenie dobre (bo i w odpowiedniej cenie), ale zawsze można dostać dodatkowy... deviolin Pyszne mięsa (2) Zdecydowanie mogę polecić ta knajpkę. Mała, cicha i klimatyczna. Druga moja... J. polecam (1) Spontanicznie zdecydowalismy się na miejsce, które wcześniej wielokrotnie... Maciej nie polecam (1) Co pamiętam z tratorii? Pasta pływała w oliwie, kaczka została podana jak w... KJ kiepska obsługa (1) Potrawy pyszne. Knajpka z klimatem, choć straszliwie ciasna, a biegająca w tę... Hanka Pysznie (1) właściciel trattorii dwoił się i troił, żeby nam dogodzić za co wielkie... Rafał Bez rewelacji (1) Przystawka jak za prawie 30 PLN bardzo słaba, danie główne rewelacja... keicamm POLECAM :) (1) Bardzo przyjemna restauracja, pyszne jedzenie, widać, że świeże, robione na... Halina