Byłem 10.09 w tej restauracji (1) bardzo ładna,podobało mi się min.to,że są 2 sale,dla palących i... zniesmaczony Świetne jedzenie z zastrzezeniem do obsługi (1) Miejsce jest bardzo przyjemne, miły wystrój, ciekawe wkomponowane stoliki... michal Po prostu klasa !! (1) Fajnie że jest taka restauracja do której zabierając gości nie muszę się... Alex
dużo czasu (1) kelnerki sympatyczne, jedzonko smaczne i na szczescie lekkie, wystrój bardzo... Nulka 3 rocznica ślubu (1) Bardzo sympatyczna restauracja. Jedzenie bardzo smaczne i bardzo dużo.... Paweł i Ewelina PYSZNIE!! (1) BYWAM W LA FORTUNIE DOSYC CZESTO...ZAWSZE WSZYSTKO SUPER JEDZENIE... TONI Jedna z najlepszych restauracji w Trójmieście (1) O wyjątkowości tej restauracji świadczy tłum gości, to jest jej najlepszą... Primavera Bardzo polecam! (1) Spędziłem w tym lokalu walentynkowy wieczór i było bardzo przyjemnie,... Kacper Jest naprawdę dobra. (1) Nie mam zastrzeżeń co do tej restouracji Aleksandra Pychotka (1) Jedzenie wysmienite,jak na razie miejsce numer 1 dla najlepszej restauracji w... a. Rewelacyjny Lokal (1) Byliśmy z narzeczoną na naszej rocznicy i muszę przyznać, że było... Tukpac POLECAM!!! (1) Wczoraj wybraliśmy się z narzeczonym na kolacje rocznicową i wyszliśmy z niej... Zadowolona klientka szkoda słów (1) szkoda gadać tam naprawdę trzeba przyjśc i samemu się przekonać. Jednym... smakosz NAJLEPSZA KUCHNIA W GDYNI !!!! (1) może troche drogo ale jak za tak dobrze zrobione jedzenie na prawdę warto!!!... Artur merlin - opinia (1) Bylismy w knajpce 21 pazdziernika (dzien wyborow :). Poprosilismy Pania o... merlin super lokal!!! (1) Znam wiele fajnych knajpek, a La fortunie byłem pierwszy raz. Byliśmy z żoną... grzeniu Warto spróbować, nie ryzykujesz:) (1) Lokal przyjemny, bez problemu udało się zarezerwować stolik. Byliśmy w 5... Magdalena Warto przyjechać z Warszawy choćby po to, by tu posiedzieć i (1) zjeść cokolwiek. Wystrój i klimat super, a jedzenie - oooch! (jadłem... madman