Super włoska kuchnia! (1) Mieszkałam rok we Włoszech i poznałam tamtejsze smaki więc mogę szczerze... Gosia w pierwszej 10 na pewno (1) Jedna z lepszych restauracji w trójmieście. Klimatyczne wnętrze, miła obsługa... Marta Polecam La Fortunę (1) Restauracje nie dość, że jest w dobrej lokalizacji, to oferuje naprawdę... Piotr
Klimat i ludzie w La Fortunie (1) Wraz z Rodziną jesteśmy klientami La Fortuny od początku jej istnienia.... Karina z Rodziną UWAGA (2) LUBIĘ LA FORTUNĘ, JEDZENIE JEST WYŚMIENITE, BYLAM TAM W SUMIE 6-8 RAZY,... OLA Cudnie! (1) W tej restauracji już od samego wejścia czuje się przyjemny i gościnny... ja Polecam! (2) Bardzo dobre jedzenie, byłam kilka razy i za każdym razem wszystko... Alicja Równia pochyła (1) Byłam tam 3 razy. Pierwszy raz krótko po otwarciu i było niezwykle miło i... Cleo fajnie ale ... (1) Dobre jedzenie, choc dzieciom nie smakowalo - ale doroslym tak. Na obsługę... Ania REWELACJA (1) przyznaje,ze jeszcze nigdy nie wystawialam ocen, ale to przeszlo wszelkie... zakrecona POLECAM!!! (1) Po pierwsze - obsługa na medal: mimo, że byliśmy w tzw. "godzinach szczytu",... Koko Zmiana na lepsze (1) Odwiedziłem La fortunę w październiku po dłuższej przerwie i muszę przyznać,... Ł.Ch. Nieźle ale nie do końca (2) Jedzenie dobre ale bez rewelacji, widać pewną niedbałośc w przygotowaniu... Mikołaj czosnek (2) Witam, bylismy na kolacji w sobotni wieczór. ładny lokal, uśmiechnięta... Marta REWELACJA (1) Jedno słowo: rewelacja. Najlepsze tortellini pod słońcem! :) Chapeau bas! Na... gdańszczanka Napawde niezle (1) Powiem krótko, jedzienie dobre - w miare szybko przygotowane, obslugo na... Daniel Najlepsza restauracja w Trójmieście! (1) Jestem bardzo częstym gościem, jedzenie rewelacyjne, nie ma lepszej... Darek A ja sam cukier przesylam (1) Obsluga genialna,przemila,usmiechnieta,,, jedzonko przepyszne szczegolnie... Paris Hilton Polecam (1) Przede wszystkim świetne jest jedzenie - z prostych składników, a w jakiś... Liberi Jasiu - opinia (1) Staram sie czasami zagladać i polecam ze wzgledu na bardzo dobre jedzonko,... Jasiu