Trening personalny (1) Polecam treningi z Grześkiem indywidualnie podchodzi do każdej osoby kładzie... Agnieszka Ola - opinia (1) Grzesiek to profesjonalista. Polecam! Ola Profesjonalny i skuteczny trening (1) Świetne treningi - dobrane odpowiednio do możliwości i celów jakie chcemy... Marcin
Polecam (1) Polecam Grześka, ponieważ jest osobą kreatywną, rzetelną i profesjonalną.... sylwia Szczerze polecam (1) Do Grześka trafiłem w czerwcu, po 3 miesiącach mogę śmiało stwierdzić, że to... Marcin polecam! (1) Nigdy nie bylem zwolennikiem silowni, a juz na pewno nie "przerzucania... nobliwy pan Trening personalny (1) Pod skrzydła Grześka trafiłam w kwietniu 2014. Przedtem pare razy... G ;) świetna robota! (1) Witam, trafiłem do Grzegorza po wielu próbach z innymi trenerami i muszę... Wojt Polecam (1) Profesjonalne podejście do każdej osoby. Grzegorz przygotowywał mnie siłowo... Kazuba POLECAM !! (1) Polecam gorąco !! Już po pierwszych treningach odczułam pozytywne skutki...na... Monika polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Grzegorza. Oprócz dużej wiedzy na tematy... Monika REWELACJA (1) Polecam Grześka ponieważ zna się na tym co robi i lubi to robić ,jako trener... Sylwia gorąco polecam :) (1) Od ponad roku trenuję na zajęciach w Energy Clubie z Grześkiem. Nigdy nie... A. :) (1) Jak najbardziej polecam, szczególnie po otwarciu nowej sali w Energy Club.... Sadek Bardzo dobry trener (1) Witam Serdecznie, Polecam jak najbardziej korzystam co tydzień i nie mam... Tuurboo Zaangażowany w pracę (1) Grzegorza poznałem pół roku temu na treningach przez niego organizowanych. Po... Michał Trener profesjonalista! (1) Fachowiec w swojej dziedzinie!!! Umiejętnie dobiera ćwiczenia do... Karolina K. Treningi ;) (1) Pod okiem Grzegorza trenuje od blisko roku i muszę przyznać że bardzo... Leszek Grażyna - opinia (1) Po kilku tygodniach regularnych treningów polepszyło mi się samopoczucie i... Grażyna Zdecydowanie warto (1) Po wyleczonej kontuzji kręgosłupa, rozpocząłem treningi z Grzegorzem, żeby... Maciej