Przedsiębiorstwo Inwestycyjne Trójka

Deweloperzy

Gdynia, Waleriana Szefki 9N/1

Nie polecam. Opóźnienia, niska jakość, usterki. (1) Tynk odpadający po zaledwie kilku miesiącach od zamieszkania, przeciekające... Aga 5 lat bez aktu notarialnego (1) Developer nie wywiązuje się z umów. Realizuje tylko punkty wygodne dla... oszukany Mieszkańcy ul. Myśliwskiej (2) Ludzie nadal bez aktów choć zaplacili gotówką to paranoja !!! Andrzej
zadowolona (2) na zamiejskiej wszystko w porządku, muszę powiedzieć że jestem miło... anetka Odradzam (2) Stanowczo odradzam, deweloper nieterminowy - 3 lata opóźnienia w przepisaniu... Niezadowolona raczej warto (1) bez ohów i ahów ale tak chyba jest wzędzie, a tutaj cena prezentowała się... kamyl dobrze z dużym plusem (1) Jest to spoko developer. Pani, która odpowiadała na moje pytania i dalej... jannek cena do jakości dobra (1) Posiadam mieszkanie na Myśliwskiej zakupione u tego developera, rozumiem że... maciek79 Brak aktu notarialnego od ponad roku !!! (3) Skandal, budynek przy Myśliwskiej nie ma odbiorów już od ponad roku ! Nie ma... AD BŁĘNE OPINIE- TRÓJKA NIE JEST DEWELOPEREM. (2) Proszę nie pisać bzdur , Przedsiębiorstwo Inwestycyjne "Trójka" Sp. z o.o.... nieruchomości 3city .. (1) Podobna sytuacja jak u wszystkich na tym forum W skrócie - termin... Krzysztof Nigdy nie kupujcie mieszkań od tego dewelopera! (2) Opinie tą piszę aby ostrzec innych potencjalnych klientów tego nieuczciwego,... Leżuch niskiej jakosci wykonianie mieszkań (1) Mieszkania oferowane przez tą firme nie są ciekawą propozycją, na ul... Raban ekomomiczna eksploatacja i ekstra produkt (2) Kupiliśmy dwupoziomowe mieszkanie na Myśliwskich Tarasach I z tarasem -... grzegorz Brak słów (1) Inwestycja na Zamiejskiej w Gdańsku niestety podobnie jak na Myśliwskiej w... Agga ...deweloper (2) Nie kupujcie nic od Trójki. Kupiłem mieszkanie na Zamiejskiej, miałem mieć... K NIE KUPUJCIE!!!!!! (1) kupiłem mieszkanie, oddanie miało być w marcu, później czerwcu, później... Zamiejska koszmar deweloper (1) Szanowni Państwo, chciałabym poinfomować, że jeżeli ktoś kupi mieszaknie od... Mieszkaniec kolejne 'wybryki' dewelopera (1) Ciąg dalszy. Po tych wszsytkich walkach teraz przyszła pora na podpisanie... Tomek mysliwsie tarasy (1) Budowa koszmar. gdzie w XXIw budowa trwa 3lata. mieszkanie odebralam w lipcu... prawie mieszkaniec