Tutti Santi

Pizzerie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 211

Marta - opinia (1) Najpelsza pizza na świecie podawana w pięknym miejscu. Marta Violetta - opinia (1) Jeśli ktoś chce poznać prawdziwe włoskie smaki, to tylko w Tutti Santi. Byłam... Violetta Aga - opinia (1) To moja ulubiona pizzeria. Zawsze świeże i pyszne produkty. Aga
Drwal - opinia (1) Ogólnie pizza słaba. Nie powaliła mnie na kolana Drwal DaRo - opinia (1) Smacznie miła atmosfera, czas oczekiwania ok 15min na stolik, do 30min na dania DaRo Marlena - opinia (1) Super pizza ,klimatyczny wystrój, Marlena Piotr - opinia (1) Najlepsza pizza i nie tylko. Świetna obsługa. Miłe miejsce. Piotr JERZY - opinia (1) wyśmienita,wyśmienita,wyśmienita,wyśmienita,wyśmienita, JERZY Monika - opinia (1) Smak i jakość pizzy jak we Wloszech. Polecam!!! Monika Skow - opinia (1) Ok bardzo dobra oferta jakość niezmiennie na wysokim poziomie Skow Zizu - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdańsku!!! Gdy mieszkałam obok jedliśmy tam pizzę z dwa... Zizu Dariusz - opinia (1) wszystko super, polecam pizzę San Marco. Dariusz Dariusz - opinia (1) Dla mnie najlepsza w Trójmieście. Bogactwo smaków zawarte w dodatkach i oliwy... Dariusz Agata - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdańsku. Doceniam za powtarzalność smaku. Agata pizzeromaniak - opinia (1) dziwny ranking- pizzerie co mają po 7 opinii maja najwyższe noty a te... pizzeromaniak Kazimierz - opinia (1) Chodzimy cala rodzina tam od lat. Najlepsza pizza w Trojmiescie. Kazimierz Anna - opinia (1) Super, uwielbiam to miejsce i te smaki! Polecam! Anna Katarzyna i Piotr - opinia (1) Byliśmy regularnymi gośćmi Tutti Santi od samego początku otwarcia w Gdańsku.... Katarzyna i Piotr Paweł - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza pizza w Trojmiescie Paweł Weronika - opinia (1) Przepyszne jedzenie, miła obsługa. Weronika