Tutti Santi

Pizzerie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 211

Rafał - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Rafał Kuc - opinia (1) Jesteśmy regularnymi klientami i pizza za każdym razem jest idealna Kuc Julia - opinia (1) Miałam przyjemność zaprosić grupę kilkunastu osób na integracyjną spotkanie... Julia
Aga - opinia (1) Najlepsza pizza ever! Jak się raz spróbuje tej to już każda inna nie smakuje... Aga Paula - opinia (1) Polecam! Najlepsza pizza i makarony :) Paula A - opinia (1) Przepyszna pizza, uwielbiam ,San Luca, - nie ma lepszej pizzeri w całym... A Karol - opinia (1) Moim zdanie najlepsze ciasto i dodatki rzeczywiście włoskie, Karol janinka - opinia (1) Uwielbiam tam jesc pizze, nie ma innej tak dobrej pizzeri z oryginalnymi... janinka Jarek - opinia (1) Najlepsza pizzeria w Trójmieście. Wiedzą co to jest pizza włoska i jak ją... Jarek Zbyszek - opinia (1) San Marco moja ulubiona ale wszystkie pizze są na cienkim spodzie i przepyszne Zbyszek Kasia - opinia (1) Przepyszne potrawy i wspaniała obsluga Kasia Na tą chwilę najlepsze ciasto (1) Produkty pierwsza klasa, ciasto chrupiące cienkie Anka najlepsza włoska pizza! (1) Polecam pyszną włoska pizze, jakosc składników powala, to nie jest zwykiła... keka moja ukochana pizzeria (1) Najlepsza pizza ! Cieniutkie ciasto pyszne składniki. Uwielboam pizze z... małgosia Doliczenie +10 zł za zamianę składnika (1) Jak były już klient odradzam restaurację gdyż p. kelnerka Joanna policzyła mi... (Były) stały klient Przereklamowane (2) Więcej szumu niż to wszystko warte. Wielki plus za przepiękne wnętrze lokalu... Rozczarowana Więcej nie przyjde (2) Uważam, ze prawie godzinny czas oczekiwania na pizzę to stanowczo za długo.... Ewelina Krytycy kulnarni (2) Boże kochany jak się czyta niektóre wypociny to aż rece opadają... Pizza... Ron Rozczarowanie (1) Pizza na miękkim cieście , niedopieczone , słaba ... Ola Polecam (1) Najlepsza pizza w województwie. Ciasto kruche lekkie. Składniki świeże.... Wojtek