Tutti Santi

Pizzerie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 211

Więcej nie przyjde (2) Uważam, ze prawie godzinny czas oczekiwania na pizzę to stanowczo za długo.... Ewelina Krytycy kulnarni (2) Boże kochany jak się czyta niektóre wypociny to aż rece opadają... Pizza... Ron Rozczarowanie (1) Pizza na miękkim cieście , niedopieczone , słaba ... Ola
Polecam (1) Najlepsza pizza w województwie. Ciasto kruche lekkie. Składniki świeże.... Wojtek fajnie jest (1) miło, klimatycznie, smacznie Tomek Pysznie i sympatycznie:) (1) Byłam dziś z rodziną na obiedzie w Tutti Santi , bardzo , bardzo pyszne i... Kasia Lepsze być niemogło (1) Lepszej pizzy nie kosztowałem nigdy w życiu Maciek21a Moje ulubione miejsce (1) Mimo że jest to dość nowe miejsce na kulinarnej mapie Trójmiasta, to zdążyło... P Przepysznie! (1) Pizza wprost przepyszna, niezwykle chrupkie ciasto. Niebo w gębie.... Asia Ja tu wrócę (1) Nie jestem wielbicielem pizzy jako takiej, jednak za namową żony... Jaromir średnio (1) Piękny lokal, duża przestrzeń i bardzo miła obsługa. Jednak sama pizza raczej... mmm Super restauracja (1) Super smaczna pizza w bardzo dobrej cenie. Przemiła obsługa. Czas oczekiwania... Artur Klimat i jakość to jest to!!! (1) Wnętrze przejrzyste i klimatyczne,pizze chrupiące i smaczne.Chyba jak narazie... Kasia Jest bardzo dobrze ! (1) Od lat nie jadam pizzy w Polsce poza wyjątkowymi miejscami, które serwują... Juleczka Drogo a skromnie... (1) Kilka dni temu wybrałem się tam na pizze w nadziei że będzie rewelacyjnie...... On Ujdzie w tłoku (1) Szału nie ma. Pizza raczej przeciętna niż dobra. To że prawdziwa włoska pizza... Klient Znakomity lokal. (1) Wyjatkowo wlosko. Restauracja warta polecenia. Klimatyczne miejsce z pyszną... Maksymilian Pierwszy i ostatni (1) Zdecydowaliśmy się dzisiaj z narzeczoną na wizytę w tym lokalu za namową... Niesmak Pyszna pizza (1) Jedna z lepszych pizzy jakie jadlam, aczkolwiek organizacja pracy w lokalu... Klient wspaniała włoska pizza (1) Pysznie , piękny wystrój, polecam gorąco!!!! Basia