Tutti Santi

Pizzerie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 211

fajnie jest (1) miło, klimatycznie, smacznie Tomek Pysznie i sympatycznie:) (1) Byłam dziś z rodziną na obiedzie w Tutti Santi , bardzo , bardzo pyszne i... Kasia Lepsze być niemogło (1) Lepszej pizzy nie kosztowałem nigdy w życiu Maciek21a
Moje ulubione miejsce (1) Mimo że jest to dość nowe miejsce na kulinarnej mapie Trójmiasta, to zdążyło... P Przepysznie! (1) Pizza wprost przepyszna, niezwykle chrupkie ciasto. Niebo w gębie.... Asia Ja tu wrócę (1) Nie jestem wielbicielem pizzy jako takiej, jednak za namową żony... Jaromir średnio (1) Piękny lokal, duża przestrzeń i bardzo miła obsługa. Jednak sama pizza raczej... mmm Super restauracja (1) Super smaczna pizza w bardzo dobrej cenie. Przemiła obsługa. Czas oczekiwania... Artur Klimat i jakość to jest to!!! (1) Wnętrze przejrzyste i klimatyczne,pizze chrupiące i smaczne.Chyba jak narazie... Kasia Jest bardzo dobrze ! (1) Od lat nie jadam pizzy w Polsce poza wyjątkowymi miejscami, które serwują... Juleczka Drogo a skromnie... (1) Kilka dni temu wybrałem się tam na pizze w nadziei że będzie rewelacyjnie...... On Ujdzie w tłoku (1) Szału nie ma. Pizza raczej przeciętna niż dobra. To że prawdziwa włoska pizza... Klient Znakomity lokal. (1) Wyjatkowo wlosko. Restauracja warta polecenia. Klimatyczne miejsce z pyszną... Maksymilian Pierwszy i ostatni (1) Zdecydowaliśmy się dzisiaj z narzeczoną na wizytę w tym lokalu za namową... Niesmak Pyszna pizza (1) Jedna z lepszych pizzy jakie jadlam, aczkolwiek organizacja pracy w lokalu... Klient wspaniała włoska pizza (1) Pysznie , piękny wystrój, polecam gorąco!!!! Basia Polecam (1) Najlepsza pizza w Trójmieście!!! Marecki wysmienite jedzenie (1) POLECAM. choc to dopiero ich poczatek, mam juz 3 pizze za soba. slinka... ag