Tuttu

Sklepy turystyczne i sportowe

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 14

Obsługa na wysokim poziomie (1) Szybki wywiad i zaraz pada propozycja produktu idealnie dopasowanego do... Marta Polecam (1) Polecam, fachowa i profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Tomasz Hechliński Sklep specjalistyczny z dobrą obsługą (1) Ale drogo, Choć można trafić tanie okazję M
Polecam każdemu (1) Bardzo miła, pomocna,uśmiechnięta obsługa,sklep dobrze wyposażony. Magdalena Fachowość i profesjonalizm (1) Miło robić zakupy będąc w miejscu, gdzie profesjonalny sprzedawca... Robert Dobra obsługa (1) Bardzo miła i przede wszystkim kompetentna obsługa , ceny dosyć wysokie ale... Krzysiek profesjonalnie i z dużym wyborem (1) polecam! Jakub Polecam (1) obsługa prześwietna, cierpliwa i kompetentna, zakupiłem jedynie niezbędny... Bartosz Dobry wybór. (1) Obsługa nie jest namolna, ale zapytana doradzi i fachowo opowie o produkcie.... Daisy Dobry sklep (1) Obsługa super. Pani, która mnie obsługiwała miła, cierpliwa, uprzejma,... Aleksandra Fajny sklep (1) Polecam sklep Tuttu. Bardzo dobra lokalizacja w Manhatanie we Wrzeszczu,... Barbara Polecam... (1) Obsługa bardzo dobra. Kupujący czuje, że to pasjonaci podróży i turystyki.... Piotr Polecam ale... (1) Dobrze że w sklepie jest kilku sprzedających. Zapytałem jednego sprzedawcę o... Robert CIERPLIWA WYROZUMIAŁA EMPATYCZNA OBSŁUGA (1) jest wszystko co potrzeba turyście , nie ma będzie za chwilę Rafał Polecam (1) Zwiedziłem sporo różnych sklepów sportowych dużych i małych i nie tylko, i... Marek ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Sprawdziłem sobie wszystko w internecie ale pojechałem do sklepu - zawsze to... Michał bardzo dobra obsługa (1) Wiele z rzeczy oferowanych przez tuttu można znaleźć w innych sklepach, ale... nadgrab Polecam (1) Solidny asortyment i fachowa obsługa. Nic dodać nic ująć. Polecam. spoco Super sklep. (1) Już miałem zamawiać na 8a, ale dzięki namowom kolegi zaszedłem dl tuttu i... Marcin Gorąco polecam (1) Miła i pomocna obsługa. Duży wybór. A ceny wiadomo, za jakość trzeba... Iwona