Tuttu

Sklepy turystyczne i sportowe

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 14

Dobry sklep (2) Fachowa i uprzejma obsługa, asortyment szeroki i dobrej jakości, ale po... Mateusz Zakup (1) Ok obsługa na poziomie - zawsze doradzi bez bajeru i prób wciskania czegoś na... Andrzej Zakupy butów trekingowych dla niej i dla niego w sklepie Tuttu (1) Extra AM
Bardzo mi się podoba. (1) Dobry sprzęt w dobrej cenie. Obsługa bardzo miła i uprzejma a do tego... Konrad Namiot Fiord nansen i wyposażenie na wyprawę w Czarnohorę (1) Dobry sprzęt, ciekawa oferta ! Sławek z Gdańska Opinia (1) Polecam sklep. Miła obsługa, udzielająca wyczerpujących wyjaśnień, pomocna w... Ala Miły sklep (1) Polecam, mają miłą profesjonalną obsługę. Paweł Serdecznie polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, potrafią dobrze doradzić i wiedzą, o... Joanna w porządku (1) Jestem zadowolony z oferty sklepu, szeroki wybór, miła obsługa, polecam... tom Kasia (1) Klimatyczny sklep,uprzejma obsługa zwłaszcza niska młoda dziewczyna w blond... Kasia tuttu (1) przyjazna i kompetentna załoga; b. ważne, że sami "ganiają po polach";... v.bykowski Sklep Tuttu (1) Profesjonalna i miła obsługa. Młody człowiek wiedział o czym mówi (chodziło o... Anika opinia (1) Świetnie przygotowani, mili ludzie, z dużą wiedzą praktyczną na temat sprzętu... Grzeiek BARDZO POLECAM, jestem pod wrażeniem OBSŁUGI (1) Byłam bardzo zaskoczona jak profesjonalnie i kompleksowo zostałam obsłużona w... Blacky Polecam (1) Przemiłe zakupy i doradztwo. Można połuchać o nowinakach technologicznych w... Kami ok (1) bardzo mila obsluga, wszystko wytlumaczone jak nalezy :) ja niemilo (1) Wybor swietny.ale pan co swiatle czasy prl pamieta niemily i szkolenia z... lickori Polecam (1) Bardzo dobry sklep. Profesjonalna obsluga, ktora posiada doswiadczenie w... Robert Najlepszy sklep turystyczny (1) Szczere polecam sklep Tuttu. Duży wybór towaru oraz przede wszystkim... Tomek Warto (1) Pracownicy to młodzi ludzie z pasją, z chęcią doradzają i dzielą się wiedzą.... alpinistka