Tuttu

Sklepy turystyczne i sportowe

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 14

ocena tuttu we Wrzeszczu (1) z tym sklepem turystycznym mam kontakt już od wielu lat,Nosił inne nazwy... zBIG ok (1) bardzo miła obsługa ewa Świetny sklep, wspaniała obsługa (1) a do tego zawsze sympatyczna. Tomasz
Fantastyczny sklep (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, bardzo pomocna. Marta Cierpliwość i przystosowanie do sytuacji (1) Po mimo że spędziliśmy w sklepie ok. 2 godziny to obsługa za każdym razem bez... Krystian Polecam! (1) Kompetentna i fachowa obsługa, świetny kontakt z klientem. Jakość towaru... Gosia Najfajniejsi sprzedawcy tylko w Tuttu ;) (1) Fachowo doradzą towar w zależności od indywidualnych preferencji klienta,... Agata Super sklep! (1) Pełna komunikacja, świetne tempo pracy i bogaty asortyment wysokiej klasy.... Marzena mm - opinia (1) super fachowa obsługa a przy tym pasjonaci aktywności:) mm obsługa rewelacja (1) Bardzo miła obsługa karol Polecam! (1) Wszystko idealnie:) Fachowa i bardzo miła obsługa, z którą można się... Lucyna Bardzio dobra jakość za rozsądną cenę + fachowy personel (1) Jestem zadowolony - nie po raz pierwszy z usług i jakości towaru. Krzysztof P. Polecam (1) Po przeniesieniu się sklepu do CH Manhattan znacznie zwiększył się dostępny... Iwona Agnieszka - opinia (1) Obsługa miła, fachowa, rzetelna. Polecam szczerze Agnieszka Miło :-) (1) Miła i fachowa obsługa, widać że tam pracują pasjonaci :-) Piechur Super sklep (1) Doskonała obsługa, wielki wybór, świetny wystrój. Najlepszy jest kominek :) JPLN Tomek - opinia (1) Przede wszystkim fachowa, nie mająca "much w nosie" obsługa i dobrze... Tomek Waldek - opinia (1) W tego rodzaju sklepach najważniejsza jest dla mnie obsługa, która zna dobrze... Waldek podziękowania za cierpliwość :-) (1) Sympatyczna obsługa z wieeeelką cierpliwością. Rzeczowe uwagi i trafne... Katarzyna ocena jakości obsługi (1) miło, fachowo, pomocnie i z troską o zawartość także mojej kieszeni, polecam! Jarek