Tuttu

Sklepy turystyczne i sportowe

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 14

Tatry2014 - opinia (1) Polecam :) Tatry2014 Fajny sklep (1) Miła obsługa, odpowiadają na pytania, sami też od siebie informują o zaletach... Hubert Ania - opinia (1) kompetentna i życzliwa obsługa (choć momentami może odrobinę przemądrzała ;),... Ania
Buty (2) Zmierzyłem but 45, poprosiłem o zapakowanie, zapłaciłem a w domu po... kpt Itka - opinia (2) Według mnie najlepszy sklep ze sprzętem w Trójmieście. Szeroki asortyment,... Itka bardzo fajny sklep trekingowy (2) Obowiązkowa pozycja dla wszystkich fanów aktywnego wypoczynku - asortyment... Dawid Buu - opinia (1) Zawsze kupowałam w Tuttu przez internet, pierwszy raz skorzystałam z... Buu Polecam (1) Szeroki asortyment, miła obsługa, doradzają w każdej sprawie, sklep... Maciek Super sklep (1) Szczerze polecam ten sklep. Od lat (jeszcze jak byli pod nazwą Horyzont) się... Roland M. Szydłowki - opinia (1) Bardzo pomocna obsługa. Rzeczowo doradzą i pomogą w wyborze odpowiedniego... M. Szydłowki Krzysiek - opinia (1) Super sklep!!! Asortyment profesjonalny, ceny w porównaniu z innymi sklepami... Krzysiek Tuttu najlepszym sklepem turysty! (1) I tak właśnie uważam. Zarówno pod starym szyldem jak i nowym jest tu fajnie -... Adam polecam : ) (1) fachowa obsługa i szybko sprowadzony towar. polecam dariusz Najlepszy sklep turystyczny w Trojmieście ! (1) Absolutnie fantastyczna obsługa. Doceniam gromną wiedzę i zaangażowanie całej... camilla Brygida - opinia (1) Fantastyczna obsługa, porady oraz towar. Brygida Wysoki poziom świadczonych usług, gratuluję! (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu Pracowników sklepu, a także... Hanna Polecam (1) Obsługa jest bardzo sympatyczna, życzliwa i potrafi fachowo doradzić. bumelant NAJLEPSZY SKLEP TURYSTYCZNY !!! (1) Nie kupuję nigdzie indziej. Mają wszystko, a jak chwilowo nie mają to... Emil Zadowolony (1) Potrzebowałem zamówić pilnie jeden z produktów. Sklep postarał się bardzo i... Szczęśliwy klient Profesjonalne doradzanie (1) Polecam sklep, bardzo fachowa obsługa i porady. Jeżeli nie wiesz jak się... Marcin