Tuttu

Sklepy turystyczne i sportowe

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 14

opinia (1) Bardzo fajny sklep z szerokim asortymentem.Produkty bardzo dobre... mortadella Obsługa na 6+ (1) Witam, jestem niesamowicie zaskoczony wysokim poziomem obsługi, fachowością,... Tomasz Bardzo profesjonalna obsługa oraz najwyższej klasy produkty (1) Sklep godny polecenia. Profesjonalna obsługa oraz szeroki asortyment. Jeżeli... Maciek
Fachowa obsługa, dobra jakość - polecam! (1) W sklepie Tutu robię zakupy głównie przy okazji wyjazdów. Polecam sklep ze... Krzysztof Fachowa obsluga! (1) Uwazam swoje zakupy w tym sklepie za niezwykle udane, przemily pan doradzil... Weronika W. Profesjonalnie (1) Miła i pomocna obsługa, jest wszystko co powinno być, jest nawet mini ścianka... Marek POLECAM (1) polecam panią która pracuje w tym sklepie (jedyna kobieta) ogromna wiedza... wsk Rewelacja! (1) Sklep w pełni wyposażony dla każdego turysty. Obsługa bardzo sympatyczna i... Patryja Polecam sklep :) (1) Bardzo dobry sklep, szeroki asortyment, fachowa obsługa. Maria super obsługa (1) W sklepie sami specjaliści i do tego bardzo pomocni. Nie było problemu ze... J_D Polecam (1) Bardzo dobry sklep, fachowa i uprzejma obsługa. Grzegorz Sklep godny polecenia! (1) Sympatyczna i pomocna obsługa, szeroki asortyment. Scorpion Polecam (1) Polecam Krzychu Tuttu (1) Sklep godny polecenia, obsługa bardzo miła i fachowa. :) Piotr Warto zajrzeć (1) Wesoła obsługa, dobry sprzęt i konkurencyjne ceny. Polecam wszystkim... Misiek jola - opinia (1) lubię kupować w tym sklepie jola Polecam uwadze (1) Robiłam zakupy nie tylko prywatnie ale i jako przedstawiciel firmy. W każdym... kamila Adam - opinia (1) Serdecznie polecam. Fachowa i miła obsługa. Adam Maciek Klenczon - opinia (1) Super sklep dla turystów. Bardzo miła obsługa. To był mój pierwszy zakup w... Maciek Klenczon Ocena jakości (1) Od samego wejścia wszystko było ok. Miła kompetentna obsługa. Grzegorz