koło - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłem. Zawsze służą dobrą radą i świetnie naprawiają sprzęt. koło PAKO - opinia (1) Najlepszy sklep rowerowy jaki znalazłem w Trójmieście. Dodatkowo jestem pod... PAKO gzeho! - opinia (1) polecam! fachowe doradztwo, przystępne ceny, sprawna i miła obsługa. gzeho!
Paweł Orunia Górna. - opinia (1) Korzystam od lat z serwisu i zawsze chętnie wracam. Paweł Orunia Górna. Jarek - opinia (1) Bardzo pomocna obsługa, pomocni panowie przy doborze roweru oraz akcesoriów.... Jarek Greg - opinia (1) Robiłem przegląd generalny, polecam ten serwis! Greg Tomek - opinia (1) Od kilku lat serwisuję tutaj rower. Polecam. Tomek ZZZ - opinia (1) Bardzo dobre ceny serwisu i obsługa, która stara się rozwiązać problem, a nie... ZZZ OdLat - opinia (2) Korzystam od lat i jako stały klient nigdy nie było okazji do rozczarowań.... OdLat MarcoP - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super pomoc w doborze rowerów. MarcoP Łukasz z Elbląga - opinia (1) Przyjeżdżam do tego serwisu z Elbląga, nigdy nie było dla nich problemu nie... Łukasz z Elbląga Maciej - opinia (1) Mój najlepszy serwis w Gdańsku, zawsze mają dla mnie rozsądne terminy, a... Maciej Ania - opinia (1) Jak po rower lub akcesoria to tylko Tysar. Profesjonalne doradztwo i dobór... Ania Emilia - opinia (1) Prawdziwi fachowcy, a do tego sympatyczni Emilia Ja - opinia (1) Bardzo polecam ten serwis. Panowie znają się na swojej pracy! Ja grzegorz - opinia (1) Szczerze polecam. Świetna obsługa. grzegorz Sisko - opinia (1) Profesjonalna obsługa i jakość serwisu. Polecam. Sisko Piotr - opinia (1) prawdziwi fachowcy a nie szpanerzy. Piotr K - opinia (1) Jedyny serwis z trójmiasta i okolic, który potrafi naprawdę serwisować piasty... K Serwis kilku rowerow (2) Sklep z bardzo dobrymi cenami na częściach i akcesoriach. Porównywalnych a... Maciej