MarcoP - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super pomoc w doborze rowerów. MarcoP Łukasz z Elbląga - opinia (1) Przyjeżdżam do tego serwisu z Elbląga, nigdy nie było dla nich problemu nie... Łukasz z Elbląga Maciej - opinia (1) Mój najlepszy serwis w Gdańsku, zawsze mają dla mnie rozsądne terminy, a... Maciej
Ania - opinia (1) Jak po rower lub akcesoria to tylko Tysar. Profesjonalne doradztwo i dobór... Ania Emilia - opinia (1) Prawdziwi fachowcy, a do tego sympatyczni Emilia Ja - opinia (1) Bardzo polecam ten serwis. Panowie znają się na swojej pracy! Ja grzegorz - opinia (1) Szczerze polecam. Świetna obsługa. grzegorz Sisko - opinia (1) Profesjonalna obsługa i jakość serwisu. Polecam. Sisko Piotr - opinia (1) prawdziwi fachowcy a nie szpanerzy. Piotr K - opinia (1) Jedyny serwis z trójmiasta i okolic, który potrafi naprawdę serwisować piasty... K Serwis kilku rowerow (2) Sklep z bardzo dobrymi cenami na częściach i akcesoriach. Porównywalnych a... Maciej Zdecydujcie sami-- pelna rechabilitacja. (1) To znów ja bialy herkules. Panowie po przeczytaniu mojego komentarza... BIAŁY HERKULES Zdecydujcie sami (1) Bylem 5 razy. 3 drobne zakupy wszystko ok. 1 naprawa piasty planetarnej jest... BIAŁY HERKULES ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Na początku maja oddałem do serwisu dwa rowery na piastach, w tym jeden na... MARCIN Super!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego serwisu, bałam się że nie da się naprawić... Iwona Terminy (1) Mam zastrzeżenia co do dotrzymywanych terminów, ja rozumiem ze środek sezonu... Robert Zdecydowanie polecam (2) Kilka dni temu kupiłem tam rower, cena bardzo atrakcyjna, rower ze stanu... pioter serwisowanie (1) najlepszy serwis w jakim byłam z moim starym holendrem, jak nie ma części to... AiWoods sprawny, profesjonalny serwis (1) zleciłem zaplecenie i wycentrowanie koła.....wszystko ok..mucha nie... damian super obsługa, dobre ceny (1) Mimo, iż daleko od centrum warto podjechać do tego sklepu. Obsługa szybka,... Agnieszka