Mariusz - ocena (1) Super, profesjonalna usługa Mariusz BS - ocena (1) Profesjonalnie, budżetowo, bez naciągania na niepotrzebne gadżety. Dodatkowa... BS Marko - ocena (1) Najlepszy serwis w Trójmieście! Marko
Magda - ocena (1) Witam. Co roku w zimie oddaje rower do tego serwisu. Opisuje eksploatację... Magda Łukasz - ocena (1) Zawsze pomocni, uczciwi. Cenię sobie od lat współprace. Rower tam jest w... Łukasz Aleksandra - ocena (1) rzetelni,profesjonalni,od lat serwisuję u nich rower i wszelkie ewentualne... Aleksandra Piotr P. - ocena (1) Bardzo fajny sklep i serwis. Miła obsługa i kompetentni fachowcy. Piotr P. Marcin - ocena (1) Profesjonalne i miłe podejście, sklep i serwis z wieloletnią tradycją. Po... Marcin Monika W. - ocena (1) Najlepszy Serwis w jakim byłam, szybko sprawnie zawsze miło do radzą Monika W. Michał - ocena (1) od dziesięcioleci jestem ich klientem, zawsze zadowolonym. Michał Adrian - ocena (1) Miło , solidnie Adrian Adrian - ocena (1) Polecam , fachowo, solidnie i rzetelnie Rower po gruntownym serwisie Adrian Pawel - opinia (1) Serwis, do którego zaglądam z każdym ze swoich rowerów. Włącznie z rodzinnym... Pawel Michał - opinia (1) Najlepszy w 3city Michał Tomek - opinia (1) Świetne podejście i chęć pomocy, ceny rozsądne, duży wybór rowerów i akcesoriów. Tomek Enedue - opinia (1) Świetna obsługa. Enedue Aleksandra F - opinia (1) super chłopaki,mega obsługa,dokladni służą pomocą dla laika,.To jest mój serwis Aleksandra F Aleksandra - opinia (1) Serwis na świetnym poziomie. Dwa razy trafiłam tam w sytuacji kryzysowej i... Aleksandra Przemek - opinia (1) Bardzo dobry serwis, chłopaki znają się na rzeczy. Ceny w sklepie za części... Przemek koło - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłem. Zawsze służą dobrą radą i świetnie naprawiają sprzęt. koło