Świetny serwis! (1) Mimo sobotniego nawału pracy, hamulce i przerzutki zostały wyregulowane... Maciek jest fajny (1) zawsze do niego chodze mam blisko (jedyny sklep na osiedlu) duży wybur itp paweł Najlepszy serwis (1) Co tu się rozpisywać, najlepszy serwis w 3mieście. Ludzie tam pracujący... www.mtb3x.pl
Polecam!!! (1) Robiłem tu przegląd generalny rowerka w grudniu - cenowo bomba!! Rowerek... big apple Genialny serwis!!! (1) Szczerze polecam wszystkim ten sklep rowerowy, a przede wszystkim serwis!... Marteczka Jedyny w swoim rodzaju !!! (1) Świetny serwis.Ja i tata tam oddajemy rowery do serwisu a wy.Wasza... Grat Super serwis! (1) Od dłuższego czasu szukałam solidnego serwisu. I tutaj właśnie taki... zadowolona klientka W kwietniu stuknęło 25 lat (1) istnienia firmy. Kupuję u niego od 20 - sklep/serwis na Diamentowej i w... Janusz TYSAR THE BEST (1) Bardzo dobrej jakości rowery, duży wybór części i akcesoriów. Współpraca z... S.J. polecam (1) od kilku juz ladnych lat bardzo dobry serwis. goraco polecam Łukasz Porządnie zrobiona robocizna ! (1) Serwis rowerów bardzo dobry oczywiście polecam jak psuje mi się rower zawsze... Krystian Bardzo dobry punkt - POLECAM (1) Fachowa i uczciwa obsługa. Jestem stałym klientem - polecam Kazik