Gorąco polecam (1) Fachowa obsługa z dużą wiedzą. Korzystałem z serwisu kilkukrotnie zawsze... PeJot jak zawsze na wysokim poziomie (1) do Tysara jeżdżę od lat, czy to na zakupy czy serwis. jeśli chodzi o... Tomek Plusy i Minusy (1) Czytając pozostałe opinie, po pierwszym serwisie uznałem, że musiałem być ich... Lukas
fachowo (1) Robiłem jedynie drobne zakupy, ale to już wystarcza do tego żeby polecić ten... gajeek Tomek - opinia (1) Bardzo dobrzy fachowcy rzeczowa obsługa, po telefonicznym umówieniu się... Tomek świetny sklep (1) Polecam Tysar innym początkującym (lub wracającym po latach do dwóch kółek)... Mirek Rewelacja !!! (1) Jak się okazuje wielkość sklepu nie świadczy o fachowości. Sklepik niewielki... corso Miła i fachowa obsługa. (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i podejścia pracowników do klienta.... Leszek Tarasewicz Jeśli serwis to tylko Tysarczyk (2) Najlepszy serwis w okolicy , chociaż daleko od centrum . Zawodowcy przez... rommel FACHOWCY (1) SZCZERZE POLECAM TEN SERWIS ROWEROWY. SĄ TO STUPROCENTOWI FACHOWCY, Z... Rafiki Bardzo dobra firma (1) Bardzo dobre podejscie do klienta !! Fachowa znajomość branży. Dobra robota... Tomek. K. zakup roweru (1) Polecam ten sklep ze względu na jakość obsługi i wiedzę sprzedającego. Znał... Maciej Rules!!!! (1) Oddałem mój stareńki Diamond Back do generalnego przeglądu.Wszystko pięknie... Daniel Profesjonaliści (1) Świetny sklep rowerowy, dobra obsługa. Polecam Geronimo Fachowcy (1) W czerwcu kupiłem rower, z którego jestem bardzo zadowolony (wcześniej... Seba konserwacja i regulacja (1) Zostawiałem na wiosnę 2 rowery do regulacji i konserwacji. Jestem mega... długas Korzystam od wielu wielu lat (1) Korzystam z tego serwisu od wielu lat (wcześniej był na Oruni) i żadnych... marecki MALO ROWEROW DO OGLADANIA! (2) J.W ROWEROWY_JOE Bida z nędzą:((( (1) W poniedziałek na początku sierpnia oddałem koło do centrowania. Koło... makarov wmiare dobrze (1) wmiare dobrze dani