ZENADA (2) MUSZE PRZYZNAC ZE BYLEM TAM TYLKO RAZ A TO BYLO dokladnie dzien przed... ADAM Miejsce nr 1!!! (1) Od kilku lat, zwykle raz w tygodniu jadamy U Babuni obiad we dwoje, czasem w... kora Zdegustowana.... (1) Jak na takie miejsce i taki lokal chwalący się domowy jedzeniem to byłam... Agata W.
Smacznie (1) Zachęcony opiniami na tym portalu udałem się rzeczonej knajpki. Byliśy sami i... Paweł Polecam! (1) Skosztowałam przepysznych pierogów - niego w gębie! Miła obsługa, przyjemny... Alutka Sopocianka - opinia (1) Rodzinna atmosfera, znakomita obsługa, rewelacyjna kuchnia W dzisiejszych... Sopocianka Zachwalam i polecam (1) Witam. Wiosną tego roku organizowałam imprezkę i szukałam lokalu, w którym... Klientka Smaczne jedzenie w miłej atmosferze (1) Byłem tam już parę razy i za każdym razem dostaje super jedzonko. Wiadomo... Maciek jakość, na którą warto poczekać w przemiłej atmosferze (1) Przemiła Pani Ada, która o każdej porze dnia stara się usatysfakcjonować... Katarzyna przyjemne miejsce (1) bardzo mila obsluga, dosc duzy wybor-bardzo smacznych dan.polecam ledo Kapitalne miejsce (1) Klimatyczny wystrój w połączeniu z oryginalnym brzmieniem w tle - tworzy... Konsumentka POLECAM (1) Przyznam, że sama nigdy bym nie weszła gdyby nie kolega. Od kiedy jednak tam... Dorota polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pysznie, niedrogo i wszystko pierwszej świeżości. No i te kompociki jak u... monik MIŁE MIEJSCE (1) Miła i spokojna enklawa na ruchliwej ulicy Dmowskiego. Polecam placek po... Anka gorgo - opinia (1) pyszne jedzenie ale jeszcze lepsza obsługa. MIła knajpka. Polecam po... gorgo Paulina - opinia (1) Paulina zadowolona - opinia (1) zadowolona stachoooooo - opinia (1) stachoooooo moni - opinia (1) Bitki wołowe z kaszą gryczaną - bezkonlurencyjne. Camembert w sezamie z... moni P O L E C A M !!! (1) Jesli ktos nie wierzy, ze moze byc tak przyjemnie i smacznie, to niech... kora