Wszystko super ! (1) Smacznie, czysto, świeżo. Obsługa na wysokim poziomie. kucharz świetny. Stały klient. Fatalna obsługa (1) Pociągająca nosem, szurająca butami, odpychająca Pani kelnerka/menager... Mariusz masakrycznie zła obsługa! (1) Miałem kiedyś dobre doświadczenia w tej restauracji, gdy była jeszcze pod... zuo
Bardzo fajnie! Super miejsce na spędzienie miłych chwil. (2) Byliśmy w weekend ze znojmymi. Bardzo miła Pani z obsługi. Dokładnie... m słaba obsługa (5) poszliśmy na romantyczną kolację, w środku głośno, bez intymności, wystrój... m Klimat, dobra kuchnia, profesjonalna obsługa (1) zacznę od tego, że bardzo lubię dobre jedzenie. sama gotuję z pasją i... Anna Polecam każdemu (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, począwszy od kolacji romantycznej,... Stały klient chyba myśliwska..? (1) Po raz pierwszy odwiedziliśmy restaurację u babuni z myślą, że zjemy... Przecier Całkiem dobrze (1) Podane potrawy (barszcz i kaczka) były bardzo dobre, obsługa grzeczna i... Wojtek żenada (1) W weekend obydwa piętra obsługiwała jedna Pani!!! Atmosfera nerwowa, nie było... k PORAŻKA (1) Danie na wynos - zmiast placków ziemniaczanych ziemniaki, buraczki, łosoś też... Wojtek Wspaniałe miejsce i pyszne jedzenie :)) (1) Wdepnęłyśmy dziś z dziećmi do Restauracyjki u Babuni zupełnie przypadkowo i... Monika Wysoka półka (1) Pogoda sprzyja odwiedzaniu ciepłych i spokojnych zakątków, stąd też... Agnieszka to se ne vrati (1) We Wrzeszczu Babunia oferowała świetnie przyrządzone i podane dania, a porcje... Mirka jest nieźle (1) Jest nieźle, jedzenie jest smaczne, wystrój przytulny obsługa grzeczna.... Krzy$iek Basia - opinia (3) Na pierwszy rzut oka restauracja wydaje się całkiem przyjemna. Swojski... Basia mniammmmmmmmmm (1) Polecam gorąco wszystkim!!!!!!! Pychotka, super obsługa, czyściutko i... K. Litości (1) Mam nadzieje że zmiana lokalu poprawi jakość swiadczonych usług. Zaprosilem... Roman Z. nowa lokalizacja (1) czy ktoś się orientuje kiedy nastąpi otwarcie na Hynka?? Kokakola Najlepsza restauracja w Gdańsku (1) Powiem krótko - nie wiem na razie jeszcze jak inne potrawy ale po pierwszej... tompol