U Cioci Kingi

Żłobki

Gdańsk, Wita Stwosza 31

Patrycja - ocena (1) Cudowne miejsce, tworzone z miłością do malucha. Z pełnym zaufaniem oddawałam... Patrycja Monika - ocena (1) Zostawiając Córcię z Ciociami, zawsze wiedziałam, że jest w dobrych rękach.... Monika Patrycja - ocena (1) Dwójka moich dzieci chodziła do tego żłobka i za każdym razem byłam bardzo... Patrycja
Agata - ocena (1) Ten żłobek to bardzo przytulne i rodzinne miejsce ️ Ciocie są kochane i... Agata Ola W - ocena (1) Bliskościowo i z sercem. Czujnie i z głową. Jak w domu. Bardzo polecam. Ola W I.wylezinska@wp.pl - ocena (1) Córka chodziła do placówki na Wita Stwosza. Bardzo fajne ciocie, dobry... I.wylezinska@wp.pl Marta - ocena (1) Polecam z czystym sercem! Jesteśmy zadowoleni w 100 %, nasza przygoda trwała... Marta S. - ocena (1) Bardzo fajna placówka. Niewielka grupa dzieciaków, zaangażowane Ciocie... S. Amanda - ocena (1) Bardzo polecamy żłobek U Cioci Kingi, synek spędził w nim ponad 2 lata, od... Amanda Maria K. - opinia (1) Spędziliśmy 2 lata u Cioci Kingi i nasz synek zawsze z radością przychodził... Maria K. Natallia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowolony że wybraliśmy ten żłobek jako pierwsza placówka... Natallia Małgorzata - opinia (1) Osobiście nie byłam w pełni zadowolona ze żłobka, jednym z wielu minusów jest... Małgorzata Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek u Cioci Kingi! Córka spędziła tam dwa wspaniałe... Martyna Marzena - opinia (1) Bardzo miło będziemy wspominać pobyt synka :) wspaniałe ciocie, super kontakt... Marzena Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobrze oceniamy pobyt syna w żłobku "u Cioci Kingi". Super atmosfera,... Katarzyna Agnieszka - opinia (1) Bardzo indywidualne podejście do dziecka jak I do rodzica. Podczas adaptacji... Agnieszka Weronika - opinia (1) Z całego serca mogę polecić żłobek "U Cioci Kingi". Rewelacyjna... Weronika Karolina - opinia (1) Cudowne miejsce dla maluszków! Bardzo przytulne wnętrze, dobrze wyposażone.... Karolina xyz - opinia (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Ciocie bardzo sympatyczne. Nam szczególnie... xyz M - opinia (1) Gorąco polecam placówkę. Super atmosfera i opieka bez zastrzeżeń M