U Cioci Kingi

Żłobki

Gdańsk, Wita Stwosza 31

Mama Marty - opinia (1) Jesteśmy szczęściarzami, że nasza córka trafiła pod opiekę Cioci Kingi. Jest... Mama Marty Agnieszka - opinia (1) Super żłobek. Moja córka uwielbiała tam przebywać. Miła, ciepła i bezpieczna... Agnieszka Szymon - opinia (1) Syn spędził w żłobku okres między 15 a 31 miesiącem życia. Zdecydowaliśmy się... Szymon
Wdzięczni Rodzice - opinia (1) Córka przebywała w placówce rok, teraz przechodzimy do przedszkola. Będziemy... Wdzięczni Rodzice Zadowolona Mama - opinia - opinia (1) Polecamy z całego serca. Nasz Syn przebywał w placówce ponad rok i był to... Zadowolona Mama - opinia mama Liwki - opinia (1) Chcę z całym przekonaniem polecić żłobek U cioci Kingi! Trafiliśmy tam z... mama Liwki Ciocia Kinga tu i tam (1) Jeśli, myśli się o opiekunce z prawdziwego zdarzenia Pani Kinga taka jest... Kasia, mama Boryska Polecam ciocie Kingę! (1) Serdecznie polecam ciocie Kingę! Marysia była pod Jej opieką od 09.2016 do... Mama Marysi Najlepsza opiek dla każdego malucha! (1) Moje dziecko było pod opieka Pani Kingi. Nigdy wcześniej nie czułam się tak... MamaStasia