rozczarowanie (1) Kilka dni temu, postanowiliśmy wraz ze znajomymi i z ich dziećmi wyskoczyć na... Lendzion rodzinka - opinia (1) byliśmy 2 razy wybieramy się jutro po raz trzeci. przy każdym pobycie w... rodzinka Marcel - opinia (1) Grałem pierwszy raz w życiu w kręgle w U7. Moim zdaniem jest wszystko dobrze... Marcel
bilard (4) zapłaciliśmy z kolegą w promocji 2+1 (30zł na 3h grania) i po 40min mieliśmy... bilard Rodzina Potwornickich - opinia (1) bylismy kolejny raz, zawsze jest kupa smichu gdy kregle tancza i sie poddaja,... Rodzina Potwornickich GORĄCO POLECAM (1) Byłam kilka razy. Bardzo fajna atmosfera, można napić się piwka i dobrych... Sasa Polecam ! (2) Super ! W bowling grałam po raz pierwszy i chyba rozważę wyczynowe uprawianie... Ola Jakieś bzdury... (1) Zastanawia mnie kto piszę te komentarze..Konkurencja czy Ci którzy nie... Wojtek ok:) (1) wczoraj korzystałam z usług centrum u7 wszystko byłoby ok gdyby nie te... magda Polecam (1) Byliśmy u Was po raz pierwszy. Klub na wysokim poziomie, dobra lokalizacja i... zadowolona Na plus (1) Po lekturze poniższych opinii, postanowiłam podzielić się swoim zdaniem, na... Kasia Średnio, z kilku powodów (2) Ale wymienię jeden - nieporządek i brak dbałości o klienta. Pomijam fakt, że... Marek Ten klub to kpina z klienta (2) W klubie U7 bylem po raz pierwszy i ostatni, a oto dlaczego: 1. Bezprawne... Lukasz BEZNADZIEJA (2) WCZORAJSZA WIZYTA W U7 TO SZOK I HORROR. PEŁNO WALAJĄCYCH SIĘ... MARIA an - opinia (1) Bardzo fajnie , polecam :) Przede wszystkim miła obsluga, ładny wystrój.... an moze byc (1) bylem, bylo fajnie, ale jedzenia napewno nie zamowie gdyz dostalem... gosc Polecam jako aktywny wypoczynek (1) Dziś razem z przyjaciółkami wybrałyśmy się świętować urodziny jednej z nich.... A. TO JAKAŚ TOTALNA PORAŻKA!!!!!!!!!! (1) obsługa nieprofesjonalna..jedzenie pozostawia sobie dużo do... rozczarowany klient Urodzinki dla dzieci - polecam !!!! (1) Polecam U7 wszystkim rodzicom, którzy dla swoich pociech chcą zorganizować... Marcin Brak profesjonalnej obsługi (1) Brak profesjonalnej obsługi Nie wiem jak z wyposazeniem, klimatem i cenami... Wojtek