Marcel - opinia (1) Grałem pierwszy raz w życiu w kręgle w U7. Moim zdaniem jest wszystko dobrze... Marcel bilard (4) zapłaciliśmy z kolegą w promocji 2+1 (30zł na 3h grania) i po 40min mieliśmy... bilard Rodzina Potwornickich - opinia (1) bylismy kolejny raz, zawsze jest kupa smichu gdy kregle tancza i sie poddaja,... Rodzina Potwornickich
GORĄCO POLECAM (1) Byłam kilka razy. Bardzo fajna atmosfera, można napić się piwka i dobrych... Sasa Polecam ! (2) Super ! W bowling grałam po raz pierwszy i chyba rozważę wyczynowe uprawianie... Ola Jakieś bzdury... (1) Zastanawia mnie kto piszę te komentarze..Konkurencja czy Ci którzy nie... Wojtek ok:) (1) wczoraj korzystałam z usług centrum u7 wszystko byłoby ok gdyby nie te... magda Polecam (1) Byliśmy u Was po raz pierwszy. Klub na wysokim poziomie, dobra lokalizacja i... zadowolona Na plus (1) Po lekturze poniższych opinii, postanowiłam podzielić się swoim zdaniem, na... Kasia Średnio, z kilku powodów (2) Ale wymienię jeden - nieporządek i brak dbałości o klienta. Pomijam fakt, że... Marek Ten klub to kpina z klienta (2) W klubie U7 bylem po raz pierwszy i ostatni, a oto dlaczego: 1. Bezprawne... Lukasz BEZNADZIEJA (2) WCZORAJSZA WIZYTA W U7 TO SZOK I HORROR. PEŁNO WALAJĄCYCH SIĘ... MARIA an - opinia (1) Bardzo fajnie , polecam :) Przede wszystkim miła obsluga, ładny wystrój.... an moze byc (1) bylem, bylo fajnie, ale jedzenia napewno nie zamowie gdyz dostalem... gosc Polecam jako aktywny wypoczynek (1) Dziś razem z przyjaciółkami wybrałyśmy się świętować urodziny jednej z nich.... A. TO JAKAŚ TOTALNA PORAŻKA!!!!!!!!!! (1) obsługa nieprofesjonalna..jedzenie pozostawia sobie dużo do... rozczarowany klient Urodzinki dla dzieci - polecam !!!! (1) Polecam U7 wszystkim rodzicom, którzy dla swoich pociech chcą zorganizować... Marcin Brak profesjonalnej obsługi (1) Brak profesjonalnej obsługi Nie wiem jak z wyposazeniem, klimatem i cenami... Wojtek Jestem na TAK! (1) Dziwne... Widzę, że U7 budzi mieszane uczucia... Odpowiadając Klientce, która... JR Masakra (2) Wybralismy się dzisiaj na kręgle ze znajomymi. Od razy zapłaciliśmy za 2... klient