Jestem na TAK! (1) Dziwne... Widzę, że U7 budzi mieszane uczucia... Odpowiadając Klientce, która... JR Masakra (2) Wybralismy się dzisiaj na kręgle ze znajomymi. Od razy zapłaciliśmy za 2... klient Jest super! (1) Po spacerze po Gdańskiej starówce poszliśmy ze znajomymi na bilarda.... Radek
Świetne ! (1) świetne wyposażenie miła obsługa dodatkowo bar gorąco polecam Nisia Dno i kilo mułu! (1) Nakłoniłem znajomych na kręgle w Gdańsku. Dałem się nabrać na reklamę U7 :(... Mariusz dobra zabawa (1) duzo się tam zmieniło ostatnio i to na plus, niestety ceny na minus , ale... łukasz Gabrysiak mieszane uczucia (1) tak jak jeszcze parę lat temu dla znacznej części młdych osób ceny tego typu... Krzy$iek jak dla mnie-w porządku :) (1) jedyny mankament to tory o niestandardowych wymiarach.ale to przecież nie... nkotyna kiepski - opinia (1) kiepsko kiepski pff.. (1) Nie wiem ale jak dla mnie to w ogole to nie jest bowling...tor za... Diamond sportowy relax (1) nie ma lepszego miejsca na aktywny, mily, z fajna obsluga i klimatem... zosia